Sports Lady®

Sports Lady®

11.4.2019

Porrastreenien aika - vinkkejä ja inspiraatiota treeniin


Ihana kevät ja kesä alkaa vähitellen tulla ja moni aktivoituu porrastreenien merkeissä. Vedän tänäkin kesänä porrastreeniryhmää Herttoniemen portaissa (Majavatie 14) ja sinne on vielä kaksi paikkaa jäljellä. Treenit ovat keskiviikkoisin 8.5 alkaen klo 18.00-19.00. Lisää infoa voit katsoa www.sportslady.fi/tunnit

Viime vuonna oli todella kivaa kesä ryhmän kanssa. Sen lisäksi, että minä tsemppaan treenaajia, tsemppaavat he myös toisiaan. Ihana porukka ja mukana oli kaikentasoisia treenaajia, joilla kaikilla kunto kasvoi kesän aikana niin huikeasti että ero oli kuin yöllä ja päivällä. 

Portaissa kehität hapenottokykyä, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja lihasvoimaa. Ja hauskalla tavalla. Tunnin treeni menee hujauksessa ja treeneissä teemme paljon erilaisia liikkeitä portaissa. Se ei ole pelkkää ylös alas kävelyä tai juoksemista.

Ensimmäinen kerta portaissa on aina tuskaa, kokeneemmallekin treenaajalle. Älä siis kauhistu jos pitkän tauon jälkeen (tai vaikka ensimmäistä kertaa ikinä) menet tekemään porrastreenin. Toinen kerta on jo helpompi!

Olen kirjoittanut paljon porrastreeneistä blogiin, ja tässä muutama linkki vanhoihin teksteihin jos haluat inspiraatiota ja vinkkiä portaisiin! Oikealta tunnisteesta porrastreeni, pääset katsomaan kaikki aiheeseen liittyvät postaukseni. 

Listaan tähän vielä muutaman erikseen sinulle.
Ja vielä tässä Barelonan reissupostauksessa on liitteenä viime kesän Cosmopolitanin juttu, suunnittelin heille porrastreenin. Siinä myös vinkkini portaisiin. Käy kurkkaamassa se täältä.

Ja lisää infoa kesän tunneista (porrastreenien lisäksi) löydät tosiaan www.sportslady.fi/tunnit. 

Sunnuntaina pidän ilmaistunnin kahvakuulasta Annalan kentällä Kumpulassa (Koskelantien ja Valtimontien välissä oleva hiekkakenttä, Carting keskuksen ja ratikkahallien vieressä). Sinne ei tarvitse imoittautua erikseen, tulet vain paikalle. Ota mukaan oma matto ja kuula!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti