Sports Lady®

Sports Lady®

15.9.2019

Unelmista totta

2013 ja 2019

Tämä vuosi on ollut kyllä kaikin puolin upea. Aloitin helmikuussa kirjoittamaan kirjaa ja olen sitä kirjoittanut kaikessa hiljaisuudessa. Kirja on ollut aina unelmani ja nyt siitä tulee vihdoin totta. 

Sinä onnistut! Elämäntapamuutos ja kuinka toteutat unelmasi -kirja tulee kauppoihin tammikuussa 2020. Olen itse käynyt melkoisen muutoksen näiden vuosien aikana läpi, kaikki on muuttunut. Niin keho, ajatusmaailma, arvomaailma kuin elämäntyylikin. 

Olen tämän vuoden aikana toteuttanut useammankin unelmani ja tietysti menneiden yhdeksän vuoden aikana monia. Kaikkihan lähti unelmasta: että minulla olisi työ jota tykkäsin tehdä, joka olisi intohimoni. 

Kirjassa kerron kuinka sinäkin voit tehdä omasta unelmastasi totta ja annan myös kaikki parhaat vinkit elämäntapamuutoksen toteuttamiseen. Kerron kaiken sen tiedon, mitä olen yhdeksän vuoden valmennustyöni aikana oppinut omassa elämässäni ja kaiken mitä olen oppinut asiakkaitani ohjatessa. Kirja käsittelee hyvinvointia todella laaja-alaisesti, myös sellaisista yllättävistäkin näkökulmista, joita ei muissa vastaavissa oppaissa ole otettu huomioon!

Jotta unelmasta tulee totta, sitä pitää lähteä lähestymään tietyllä tavalla. Kirja oli pitkään ollut unelmani, mutta en onnistunut ikinä sitä toteuttamaan. Istuin koneen ääreen ja miettiessäni kokonaisuutta, koko kirjaa, suorastaan ahdistuin. Mutta eihän minulla ollut oikeastaan annettavaakaan vielä jokunen vuosi sitten. Ei olisi ollut näin paljon annettavaa vuosi sittenkään. Viime syksynä tapahtui kaikkea sellaista, mikä sai minut tarkastelemaan hyvinvointia aivan uudenlaisesta näkökulmasta. 

Myös kun ymmärsin jakaa tavoitteeni pienempiin paloihin, hommasta tulikin yllättäen helppoa. Kirjoittaisin viisisataa sanaa päivässä. Se ei ole paljon. Valmista alkoikin tulla yllättävän helposti. 

Saamme aikaa kulumaan yllättäviin pikkuasioihin päivässä, mikset käyttäisi sitä aikaa unelmasi toteuttamiseen? Ajattelemme ehkä liian pienesti, pitäisi ajatella isommin. Laajan kokonaisuuden toteuttamiseen ei tarvita yhtään sen enempää kuin pienemmänkään. Pitää vain oppia ajattelemaan isommin ja nostaa omaa vaatimustasoaan. Ja samalla oppia jakamaan se pienempiin paloihin, jotta toteuttamisesta tulee mahdollista. 

Ja kaikkihan on mahdollista! 

Elämäntapamuutostaan voi aloittaa myös laittamalla ruokavalionsa kuntoon. Ensi viikon maanantaina 23.9 alkaa Aineenvaihdunta käyntiin verkkovalmennus. Se on saanut juuri alkunsa siitä, miten olen itse löytänyt parhaan mahdollisen pohjan omalle ruokavaliolleni. Sitä noudatan itsekin koko ajan, mutta välillä tietysti herkuttelen ja nautin elämästä. Mutta kun haluan freesata oman kroppani, syön itsekin tämän mukaan ja muutoksia huomaa jo viikossa! Ruokavalion lisäksi valmennuksessa opit huoltamaan kehoa, silloin aineenvaihduntakin toimi vilkkaammin.

Valmennus opettaa sinulle uusia hyviä juttuja, joita voit siirtää omaan arkeesi. Se ei ole kahden viikon kuuri, vaan ajatuksena on tuoda hyviä asioita sinun arkeesi loppuelämäsi ajalle. Valmennuksesta voit lukea lisää täältä ja täältä puolestaan pääset verkkokauppaan ostoksille. Jos sinulla on Edenred, Smartum tai ePassi saldoa, käyvät ne kaikki maksuvälineeksi. 

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Onnea kirjan johdosta! On aina ihanaa nähdä kun unelmista tulee totta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ❤️ Ihanaa ja aurinkoista päivää sinulle!

      Poista