Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

6.9.2019

Upeita onnistumisia

Hei ihanat! Taas on tovi vierähtänyt, mutta nyt on taas aika päivittää blogia. Pari viikkoa sitten loppui ensimmäinen verkkovalmennukseni Aineenvaihdunta käyntiin. Sille on luvassa jo jatkoa, sillä 23.9 alkaa seuraava startti. 

Valmennuksessa tuli hienoja tuloksia. Parissa viikossa lähti paljon kiloja (jopa neljä kiloa parhaimmillaan) ja senttejä karisi. Mutta se mikä lämmitti todella mieltä kaiken tämän "näkyvän tuloksen" lisäksi, oli ihmisten innostus syvävenyttelyyn ja siihen miten hyvää se keholle tekee. Se poistaa turvotusta kun on menkat tai muuten vaan pöhöttynyt olo. Se tekee virkeämmäksi. Se auttaa parempiin suorituksiin omissa harrastuksissa ja se pidentää askelta kävelylenkeillä. Kolotukset häviää ja ryhti paranee.
Ruokapuolen muutoksissa taas näkyvien ja mitattavien tulosten lisäksi niin tärkeää oli monella verensokerien laskeminen ja puhdas ruokavaliohan vaikuttaa todella paljon terveyteen monella tasolla. Sain kiitosta siitä, että ruokavaliota ei oltu viety äärimmäisyyksiin. Se, miten haluan syömistä lähestyä, perustuu aina siihen että hommalla on pysyvyyttä. On tärkeää luoda pohja syömisille ja siihen oheen voi sitten halutessaan lisätä vähän herkkuja silloin tällöin. Elämää ei voi elää askeettisesti, kaikkea mitaten ja punniten, ikuisesti ilman herkkuja. Halusin valmennuksella tuoda osallistujille hyviä oppeja, joita he voivat lisätä omaan arkeensa ja näin parantaa hyvinvointiaan ja omaa oloaan. 

Elin todella sen kaksi viikkoa valmennettavien mukana heidän muutoksessaan ja matkan varrella olevissa jutuissa ja olen mielettömän onnellinen ja kiitollinen kaikesta siitä palautteesta mitä valmennuksesta tuli. Vastasin jokaisen kommenttiin ja kysymykseen, samana päivänä ja mahdollisimman pian. On tärkeää, että tällaisissa valmennuksissa jokainen kohdataan ja jokaiselle vastataan. Ja jokaista tsempataan! Minulle on tärkeää jokaisen onnistuminen ja tärkeää on tehdä nämä valmennukset mahdollisimman hyvin ja auttaa jokaista parhaalla mahdollisella tavalla. Ja olen niin ylpeä ja iloinen jokaisen onnistumisista ja ahaa elämyksistä. Se, että voin auttaa yhtäkin ihmistä kohti parempaa hyvinvointia on paljon. Mutta se, että pystyn kerralla auttamaan useampaa on aivan mieletöntä! 

Fitball by Sports Lady® -verkkovalmennusta on kohta takana kolme viikkoa ja tänään meillä on taas viikon yhteinen treeni, livelähetys. Siitä on tullut todella hyvää palautetta ja se miten tällainen treeni auttaa kaikessa muussa treenissä on todellakin yllättänyt monen osallistujan. Tässä valmennuksessa on todella koettu onnistumisen elämyksiä kun pallo ja tasapainolauta on vähitellen kesytetty. Olen tosi tosi iloinen ja ylpeä myös tästä verkkovalmennuksesta.

Sunnuntaina valmistuin NLP Practitioner koulutuksesta ja syyskuun lopussa jatkan opintoja Masterille. Koulutus jonka nyt suoritin, kesti yhteensä 18 päivää. Ne olivat täysiä päiviä. NLP koulutusta on olemassa hyvin eri tyylisiä settejä. Toisissa paikoissa Practitioner koulutuksen voi suorittaa viikossa. Tässä on mennyt viisi kuukautta. Itselleni tämä sopii paremmin kuin hyvin, sillä koulutusjaksojen välisillä viikoilla olen päässyt ottamaan käyttöön aina edellisellä kerralla opittua. Ja näin oppiminen ainakin itselleni on tehokkaampaa. Tämä koulutus on kyllä parasta mitä minulle on ikinä tapahtunut. Se miten innostuin NLP:tä opiskelemaan, on sellaisen herran kuin Tony Robbins ansiota. Hän on valmentanut ihmisiä neljänkymmenen vuoden ajan NLP:n metodeita käyttäen. Tästä koulutuksesta on ollut valtavasti hyötyä niin asiakkaiden kuin itsenikin kanssa. 

Ihania työjuttuja on ollut tällä viikolla paljon. Eilen ilmestyneessä Sport -lehdessä on muuten suunnittelemani treeni. Se on treeni koko kropalle, mutta erityinen fokus on coressa. Tarvitset jumppapallon ja pienet käsipainot siihen treeniin.  

En ole tainnut pitää yhtäkään vapaapäivää sitten Tallinnan reissun ja edellisen postauksen, mutta tämän viikonlopun lupaan olla ajattelematta töitä ja keskityn ihan muihin asioihin. Ihanaa viikonloppua teille kaikille!


2 kommenttia: