Sports Lady®

Sports Lady®

16.10.2020

Perjantaifiiliksissä


Syyslomaviikko on kohta lomailtu. Tein itse vähäsen töitä, mutta otin myös rennosti. Lapsi oli isällään alkuviikon ja sain hänet torstaina kotiin. Syysloma on vain niin tärkeää pitää, vaikka ei periaatteessa olisi lapsenkaan takia "pakko" pitää. Kyllä sitä kesän jälkeen on tässä kohtaa vuotta jo aika puhki ja ainakin itse huomaan aina lokakuun tietämillä tarvitsevani tosi paljon unta, aamuisin venyttelyä ja päivittäistä meditoimista. 

 

Meditoiminen ei aina ole helppoa, mutta sen hyödyt ovat vaan niin mielettömät. Tuntuu, että sen huomaa aika pian jo kehon aineenvaihdunnassakin. 


Mulla on sunnuntaina synttärit, eikä ole tarkoitus juhlia niitä mitenkään ihmeellisesti. Kävin kuitenkin ostamassa tän Marimekon collegen itselle lahjaksi ja hain pari ilmapalloa piristämään kodin sisustusta juhlavammaksi. Confetista sai ihanat ruusukultaiset heliumpallot täytettynä ja huomasin siellä myös kakkuun laitettavan "ohi on" tekstin. Se pitää käydä vielä hakemassa. Laitan sen viikon kuluttua kakkuun, kun tulee Sinkkuäidille Sulhanen viimeiset jaksot. Juhlistan tämän salaisuuden pitämistä sitten 26.10 kakun ja skumpan kera. Hyvässä seurassa. Kuulette sitten kenen seurassa :D Enää 10 päivää..


Tämän salaisuuden kanssa eläminen on ollut melkoista. Olen onnellinen, että pian se on ohi. Syksyn on vain ollut niin täynnä kaikkea töihin liittyvää juttua, että en ole edes ehtinyt ohjelmaa stressata. 


Tänään vien lapsen hierojalle, hänelle palkinto kovasta aherruksesta ja liikunnallisesta menosta. Mulla on huomenna taas ratsastustunti ja sitten sunnuntaina mennään surffaamaan. Ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti