Sports Lady®

Sports Lady®

14.10.2020

Treenaa portaissa koko kroppa tehokkaasti läpi

Kävin viime viikolla portaissa ja kuvattiin teille porrastreeni. Ajatelkaa, lokakuu ja toppi päällä tarkeni treenata! Mulla on ollut tosi ikävä porrastreeniryhmää, sitä ei koronan takia tänä kesänä pidetty. Kun menet portaisiin, suosittelen jotain rauhallista paikkaa tai rauhallista ajankohtaa niin treenaaminen on turvallista. 

Porrastreeni on älyttömän hyvää treeniä, koko kropalle. Monipuolisessa treenissä on kyykkyjä, hyppyjä, askellusta, punneruksia, vuorikiipeilijää ja toistoja voi jokainen tehdä tasonsa mukaan. Mä tykkään tehdä porrastreenin missä tulee vaihtelua liikkeisiin. Katso liikkeet videolta ja ota portaat syyslomalla haltuun!


Liikkeet:
Lämmittelyksi kävele portaat ylös ja alas 1-2 kertaa Juokse/hölkkää portaat ylös/alas Kävele/hyppele ylös astuen joka toiselle askelmalle Astu yhden portaan yli ja ojenna jalka taakse (20 toistoa, palautus kävellen ylöspäin ja sama uudelleen 2x) Tee kyykyt astuen joka askelmalle (20-30 kyykkyä ja sitten kävele hetki ylös ja tee vielä kaksi sarjaa lisää) Kyykkää alastullessa mahdollisimman alas (15-20 kyykkyä, palautus ja yhteensä 2-3 sarjaa) Hypi tasajalkaa portaita ylös (20 hyppyä, palautus, toista vielä 2x) Hyppele portaat tasajalkaa alaspäin Punnerra tasoa vasten tai suorin jaloin 10-15 punnerrusta ja tee perään tasoa vasten 15 töytäisypunnerrusta. Toista 2-3 sarjan verran. Vuorikiipeilijä 30-40 toistoa ja 2-3 sarjaa. Fiiliksen mukaan hölkkäile portaat vielä muutaman kerran ylös ja alas! Huippua treeniä!

video: Raoof photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti