Sports Lady®

Sports Lady®

14.11.2020

Mikä olisi tavoitteesi, jos voisi saada mitä ikinä haluat? - Asiakkaan muutostarina



Vuosi lähenee loppuaan ja siinä missä itse teen suunnitelmia ensi vuodelle, toivon että myös te katsotte ensi vuotta jo sillä silmällä. Mitä kaikkea on mahdollista vuoden aikana saavuttaa? Vaikka mitä! Nyt en vielä summaa teille omaa vuottani ja ensi vuoden tavoitteidenkin työstäminen on vielä kesken, mutta haluan kertoa teille ihanan valmennettavani upeasta muutoksesta. 

Heinäkuussa kirjoitin PT-valmennettavastani. Puolen vuoden valmennusta oli menty puoliväliin, ja valmennettavani kertoi postauksessa fiiliksiään. Kiloja oli karissut online PT-valmennuksen avulla jo silloin 12. 

Lokakuussa hänen valmennuksensa päättyi ja itkin silloin ilosta ja onnesta. Niin ylpeä olin hänen saavutuksestaan ja työstään. Kaikki se terveydellinen hyöty, edessäni oli aivan muuttunut nainen. 

Lopulliset mittaukset tulevat tässä:

Painoa 6kk aikana lähti yhteensä 22 kg 

Vyötärö -31 cm

Lantio -19 cm

Reiden ympärys -12 cm

Vaatekoosta 52/54 kokoon 46/48

"1000+ euron investonti kirpaisi aluksi, mutta juuri se lukitsi haluni muutokseen. Sijoittaminen omaan terveyteen on ollut parasta mitä rahalla voi saada. Ilman Hannan apua en olisi onnistunut. Parasta on kuitenkin se, että tämä ei ollut laihdutuskuuri tai -bootcamp, vaan matka jolla omaan arkeen löytyi uudet terveellisemmät rutiinit. On saanut syödä ja levätä."

Uskon (hän uskoo itse myös), että hänen onnistumiseensa vaikutti myös todella paljon se henkinen valmennus mitä tähän kuului. Sinä onnistut -kirjani sivut täyttyivät, kun valmennettava täytti tehtäviä ja pohti montaa asiaa valmennuksen alkaessa ja sen aikana. 



Sports Ladyn valmennusmetodi 
jakautuu kolmeen eri osa-alueeseen:

1. MIELI – motivaation syntyminen ja ylläpitäminen (joka ei kuitenkaan itsessään kanna loputtomiin -> silloin tulee työn alle tavat!)


2. FAKTAT – ravinto, uni, palautuminen, ruokavalio, työ, välineet, arvot, sosiaaliset suhteet, raha-asiat jne.


3. KEHITYS – oppiminen jokaisella yllä olevalla osa-alueella, treenaaminen (muutosta tapahtuu koko ajan!)  




Parhaimmillaan valmennuksen vaikutukset yltävät myös lähipiiriin. Tässä tapauksessa oli aviomieskin innostunut liikkumaan ja voimaan paremmin, perheellä oli yhteisiä liikunnallisia harrastuksia enemmän lasten kanssa ja appivanhemmatkin terästäytyivät. Esimerkin voima on valtava. 


Haluan auttaa jokaista valmennettavaani olemaan se paras versio itsestään. Yksi omista arvoistani on itsensä kehittäminen ja myös valmentajana kehitän itseäni jatkuvasti ja mietin miten voin toimintaani uudistaa valmennettavan näkökulmasta. Millaista lisäarvoa voin antaa valmennettavalle. Haluan aina selvittää mitä asiakas tarvisee ja haluan auttaa myös häntä sen saavuttamaan, kaikin keinoin. 


Koska omaan koulutukseeni liittyy paljon mentaalivalmennusta, se liittyy olennaisena osana myös pt-valmennuksiin. Motivaation syntyminen, sen ylläpitäminen ja tapojen muuttaminen ovat tärkeä osa valmennusta. Kuitenkin jokainen meistä on erilainen kokonaisuus ja liikunnan ja ravinnon lisäksi tähän kokonaisuuteen kuuluu niin monta liikkuvaa osaa, kuten työ, sosiaaliset suhteet, palautuminen, arjen kuormittavuus, jokaisen arvomaailma ja uskomukset jne. Kaikki se vaikuttaa. Osia hiomalla, itseensä tutustumisella ja kaikella sillä "muulla" on lopulta suurempi merkitys kuin ruokavaliolla ja treeniohjelmalla. Toki nekin merkkaa, mutta kymmenen vuoden kokemuksella (ja omakohtaisella kokemuksella) voin todeta että kokonaisuus ratkaisee. 


Tammikuussa otan 1 +1 uuden valmennettavan. Toisella on paikka pääkaupunkiseudulla face to face valmennuksessa, tulen vaikka teille kotiin. Toiselle taas online valmennuksessa, ja silloin asuinpaikallasi ei ole väliä. Online valmennus on hieman edukkaampi tapa. Näistä voit lukea lisää www.sportslady.fi.


Mitä sinä haluaisit saavuttaa? 

Mikä olisi sinun tavoitteesi, jos voisit saada mitä ikinä haluat? 

Autan sinua mielelläni saavuttamaan tavoitteesi!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti