Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.11.2017

Weekend & PartyHei ja ihanaa sunnuntaita. Täällä loppuviikko meni juhlia järjestellessä. Perjantain siivosin, kävin kaupassa, tein ruokia.. Musta on ihana pyytää ystäviä kylään ja laittaa juhlat pystyyn. Hyvinvointiin kuuluu ehdottomasti myös rakkaiden ihmisten seura. Vaikka liikkumiset ja syömiset ja unet olisi niin optimaalisia kuin suinkin, ei mikään voita rakkaiden ihmisten seuraa. Synttärien aikaan olen yleensä pyytänyt meille tytöt kylään ja vaikka tänä vuonna ne synttärit oli ja meni jo muutama viikko sitten, niin istuttiin iltaa kuitenkin eilen ihan pienellä porukalla: Nina-siskon ja Hennan, Katjan ja Birgitan kanssa.  Perjantai-iltana päätin kurkata olisiko pikakampaukseen aikoja ja varasinkin sitten sellaisen. Ja sitten eilen kampaajalle mennessä ajattelin käydä Sofinahissa katsomassa onko Thia tai Annika töissä lauantaina, ja tietysti jos sieltä löytyisi joku kiva mekko. Marituksen myötä mun vaatekaapissa ei ole enää kovin montaa mekkoa ja mitään uutta en ole aikoihin ostanut. Sofinahissa on aina kaikkea vaikka mitä ihanaa, ja tytöt siellä osaa aina niin mahtavasti valikoida tangosta juuri oikeat mekot mulle. Monta kivaa mekkoa oli, mutta tämä hame oli ylitse muiden ja se oli pakko saada.

Ilta oli aivan ihana ja kaikessa tohinassa jäi kuvaamatta kakut ja piirakat ja muut ruuat mitä olin valmistellut. Hyvin ne onnistuivat ja rakkaudella ne oli valmistettukin ihanille ihmisille. Kuvia sen sijaan ystävistä on vaikka kuinka. Tärkeintä illassa olikin rakkaat ihmiset, hauska ilta ja hyvät keskustelut.


Oli superkiva ilta ja akut on henkisesti ladattu ensi viikkoa varten. Unta ei kauheasti viime yönä tullut ja valvottua tuli, mutta otetaan se ensi yönä sitten takaisin. Kiitos teille kaikille ihanille rakkaille!Treeneistä ja itse asiassa liikkumisestakin on ollut perjantaina ja lauantaina täysin vapaata. En edes venytellyt. Kaikki aika meni hyvin juhlien järjestämiseen, juhlimiseen ja siivoamiseen. Tänään oli sitten ihana lähteä pitkälle kävelylle metsän tuoksusta nauttimaan. Paluu arkeen. 


Tänään vielä isää juhlimaan ja illaksi töihin! Tästä se työviikko taas alkaa. Ihanaa viikkoa teille kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti