Sports Lady®

Sports Lady®

26.7.2018

Pori Jazz ja paluu arkeen

Lomat on nyt täällä lomailtu ja paluu arkeen on vähitellen alkanut. Tunnit alkavat sunnuntaina Kumpulan kuulatunnilta ja ensi viikolla kuulaillaan jo myös Hietsussa. Herttoniemessä noustaan portaita taas tiistaina. 

Blogi on elänyt viikon hiljaiseloa Pori Jazzien vuoksi ja syynä on ollut myös töiden alkaminen. Jazzit on jokavuotinen must ja rakastan Pori -fiilistelyä muutenkin. Aamulenkkejä Kirjurissa, löhöilyä Yyterissä ja ihanien ihmisten näkemistä. Pori -viikko oli niin täynnä hulinaa, että koneelle ei yksinkertaisesti ehtinyt. Tuon edellisen postauksenkin olin kirjoittanut etukäteen ja ajastanut sitten viime viikolle. 

Ajoin jazzviikon maanantaina Poriin ja aivan ensimmäiseksi lähdettiin Yyteriin. Hiekka oli kuumaa ja vesi kylmää niin kuin aina, täältä oli hyvä aloittaa poreilu. 



Illemmalla oli vuorossa vähän pihatreeniä, kun vedin ystävälleni Maaritille kunnon rääkit heidän kotipihassaan. Naapurit tuli ihmettelemään ja seuraavana päivänä treeneissä oli mukana naapurikin. 



No asuntomessuilla piti ehdottomasti käydä, sillä yksi kohteista (Bunkkeri) on ollut mun isovanhempien talo joskus aikanaan. Se oli upeasti uudelleenrakennettu ja alakerran seinällä oli muistona menneiltä ajoilta valokuva, jossa vasemmalla on isoisäni. Pressipäivään en ennen messujen alkua töiden vuoksi päässyt, mutta nyt oli hyvä tilaisuus mennä.










Jazz -puistossa tuli pyörähdettyä, samoin Suomi Areenalla keskusteluja kuuntelemassa ja tottakai Arenalla konserteissa. Säät vaihteli ja perjantaina tulikin sitten vähän vettä :D Mutta vesisade on asennekysymys ja silloin laitetaan sadetakki ja otetaan jätesäkit mukaan.











Jazzailun lomassa tuli tehtyä tosiaan treenejä, aamulenkkejä ja golfaamassakin käytiin kavereiden kanssa. 









Kyllä oli ihanat jazzit ja kiva viikko huipentui vielä kummipojan rippijuhliin. Nyt koittaakin taas paluu arkeen. Meikittömään, mekottomaan ja skumpattomaan elämään :D Olo on kuin Tuhkimolla kun keskiyön taika haihtuu pois. Nyt kuljetaan taas treenivaatteissa ja eletään arkea. Tosin rakastan mun arkea ja tykkään työstä ja rutiineista ja ihan kaikesta kotona puuhastelusta. Vallan ihanaa tämäkin kyllä!

Tämä viikko on mennyt sitten täysin työn touhussa asiakkaiden kanssa. Ja olen siivonnut kotia, ollut pihatalkoissa ja kävinpä tänään pesemässä matotkin. Ja ihana on ollut palata taas omien ruokien pariin. Kyllä Porissakin tuli syötyä terveellisesti, mutta mahtuihan siihen hieman piknik -evästä ja kuohuvaakin.. Kotona on Juice Master ja Vitamix ja tulee muutenkin taas syötyä vähän terveellisemmin. Mutta lomalla pitää nauttia, ja senkin voi tehdä maltilla. 

munasalaattia

pinaatti/ananas smoothie


sushi bowls

yrttiteetä

kesäkurpitsapastaa
Ja omalle salillekin sitä on taas päässyt. Toinen tämän päivän treeni oli mattojenpesu, kun roudasin kolme mattoa pesupaikalle ja pesin ne. Erityiskiitos kanssapesijöille Pukinmäen mattojenpesupaikalla. Vähän jouduin kyselemään neuvoja ja tulipa eräs ystävällinen herra mankeloimaan mun ison matonkin. Mattojen peseminen on hauskaa ja tehokasta treeninkin kannalta. Harmi ettei ole enempää pestävää. Vahva suositus tähän hommaan. Aivan mielettömän ihanaa tekemistä ja suorastaan meditatiivisen ihanaa! Menkää mattopyykille. Saatte puhtaat matot ja hyvän mielen <3




Varsinaiset treenit tuntuu kyllä tosi hikisille ja raskaille kun helle verottaa jaksamista. Tai aamutreenit kyllä menee, mutta päivällä sitten kaiken työn ja aktiviteetin myötä väsyttää hirmuisesti (vaikka teen kevyen treenin) ja nukuttua ei kunnolla tässä kuumuudessa saa. Mutta pitää ottaa treenit kevyemmin ja koitaa ottaa muutenkin rennosti nyt loppuviikko kun kalenterissa ei ole ohjauksia ennen sunnuntai-iltaa. Enkä todellakaan valita, lämpimän kesän tilasin ja sitä on odotettu :D

Sports Ladyn instan puolella onkin sitten alkuviikon treenivinkkejä. Kurkkaa sieltä tämän viikon treenitärpit!

Ihanaa viikon jatkoa <3


2 kommenttia:

  1. Kivoja kesäkuvia! Mikään ei voita mäntysuovan tuoksua puhtaissa matoissa <3
    Ihanaa viikonloppua sinulle Hanna!

    VastaaPoista
  2. Heippa Outi! Se on juuri näin. Puhtaat matot ovat kyllä niin ihanan tuoksuiset ja mieli on hyvä kun ne on itse pessyt. Aurinkoista viikkoa sinulle myös!

    VastaaPoista