Sports Lady®

Sports Lady®

5.6.2019

Blogikuulumisia ja porrastreeniä



Heippa pitkästä aikaa! Täällä on eletty niin työntäyteisiä päiviä, että blogin päivitys on jäänyt hieman hunningolle. Olen aloittanut postausta monta kertaa, mutta jotenkin kuvat eivät lataudu koneelle ja muutama postaus on jo jäänyt kesken ja "vanhentunut" siinä samalla. Mutta Sports Ladyn® Insta täyttyy joka päivä treeniaiheisilla jutuilla ja treenivinkeillä. Siellä olen ollut ahkerana. 

Tänään oli taas Herttoniemessä porrastreenit ja siitä inspiroituneena linkkaan teille muutaman postauksen koskien porrastreenejä, ne löydät täältä! Porrastreeni on parasta kuntoilua kesällä. Siellä kannattaa muistaa kyllä hattu, aurinkorasva ja Herttoniemessä myös hyttysmyrkky. 

Viime kesänä oli myös Cosmopolitanissa mun suunnittelema porrastreeni:



Tää alkuvuosi on mennyt niin mielettömän nopeasti, että tajusin juuri sen tosiasian että mulla on töitä enää tämä viikko ja ensi viikko. Pidän kuuden viikon kesäloman. Haluan säilyttää oman jaksamisen, terveyden ja innon työn tekemiseen. Maanantainakin mietin sitä miten ihana on mennä töihin. 


Kaikkea kivaa on tulossa vielä ennen lomaa töiden puolesta ja oikeastaan en osaa edes odottaa lomaa vielä. Töitä on paljon ja ensi viikolla kuvataan vielä yhden lehden treenijutut jotka olen luvannut suunnitella vielä ennen lomalle jääntiä. Menen päivä kerrallaan nautin aina jokaisesta päivästä. 


Viikonloppuna on taas NLP -koulutusta, joten tässä mennään nyt lomaan saakka ihan ilman mitään vapaapäiviä. Mutta sittenhän niitä riittää! Ihanaa viikkoa ja nautitaan nyt näistä keleistä!

1 kommentti:

  1. Lomaa odotellaan täälläkin. Koko porukasta (lapset ja aikuiset) näkee jo, että loma tulee tarpeeseen!
    Ihanaa oli kuulla kuulumisiasi! Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinulle Hanna <3

    VastaaPoista