Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.8.2019

Miniloma ja liekeissä uuteen työviikkoonTerkkuja vuorokauden minilomalta Tallinnasta. Tallinnan voi mieltää monella tavalla, mutta itselle se on paikka jossa voi nauttia kauniista kaupungista, hyvistä ruokapaikoista ja hienoista hotelleista edullisesti. Sieltä löytää ihanaa luonnonkosmetiikkaa edullisesti ja herkullisia raakaruokakahviloita tai vegaaniravintoloita. Tallinnassa on kotoisaa kulkea mekossa, omassa kotikaupungissa ei ehkä tulisi lähdettyä tällaisessa asussa syömään illalla. 

Nyt teki tosi hyvää päästä irroittautumaan töistä hetkeksi. Sai laittaa mekon päälle ja korkkarit jalkaan. Pikkukoira ja lapsi olivat ex-mieheni luona ja minä pääsin vapaalle :)


Syötiin hyvin ja paljon ja kaikkea. Kotona elän melko kurinalaista elämää, toki herkuttelen, mutta noudatan hyvin puhdasta ruokavaliota. Siitä tulee hyvä olo, pysyn terveenä ja olo on virkeä. Ja teen niin koska haluan ja tykkään sellaisesta ruuasta. Epätervellisesti syöminenkin on välillä ihanaa. Laskin huvikseni eilisen aamupäivän energiat Telegraaf -hotellin aamiaisella. Mahtoiko edes 2000 kaloria riittää. Kaloreita nyt en ikinä laske, mutta tein sen ihan huvikseni. Kotona nimittäin syön aamupalaksi smoothien tai puuron, reissussa sitten kaikkea mahdollista herkkua. Elämästä voi nauttia ja herkkuja voi syödä, mutta ei aina ja joka päivä. Jos haluaa voida hyvin. 


Reissu teki tosi hyvää vaikka ei kestänyt juuri vuorokautta kauempaa. Tänään olen tehnyt koko päivän töitä, sillä huomenna alkaa Fitball by Sports Lady® -verkkovalmennus ja ensi viikko on täynnä asiakkaita. Tein myös uudet musiikit venyttelytunneille, viime viikolla oli uudet musat jo kahvakuulassa. 


Eilen illalla kotiin tullessa mietin sitä kuinka ihana reissu oli, mutta kuinka ihana on palata arkeen. Eihän sellaisesta syömisestä hyvä olo tule vaikka nyt ei älyttömiä määriä ruokaa nyt mätetty. Aineet vain olivat sellaista mitä en syö yleensä: leipää, croissanttia, kakkua, viiniä ja niin edelleen..

Olin kotona tosi iloinen ja kiitollinen siitä kun sain nähdä lapsen ja pikkukoiran, pääsin omaan sänkyyn, tein munasalaattia, asettelin Tallinnasta tuodut kukat olohuoneeseen ja ihastelin kosmetiikkaostoksia. Olin kiitollinen siitä miten ihana työ minulla on, ihania ystäviä, ihana lapsi ja koira ja asiat hyvin ex-miehen kanssa. Oli ihana reissu ja oli ihana laittaa mekko. Oli myös ihana laittaa olohousut ja olla vain kotona. On ihana aloittaa uusi viikko ja olen kiitollinen siitä miten oma kroppa toimii ja on kunnossa. Kiitollisuuden asioita on paljon ja totta puhuen olen jokaisesta, pienimmästäkin asiasta, kiitollinen joka päivä. On ihanat ulkoilumaastot, on sali vieressä, on mukavia naapureita ja auto millä mennä töihin. Lista on todella pitkä!

Ja ei voi olla totta: 
tätä ritirimpsua kirjoittaessa saan viestin, että hakemukseni Fitball by Sports Lady® on rekisteröity tavaramerkiksi. Myös Body by Sports Lady®. Niihin tuli ensin kielteinen päätös ja teimme vastineen Patentti ja Rekisterihallitukselle ja ne menivät sitten molemmat läpi! Rekisteröintimaksua ei olisi saanut takaisin kielteisen päätöksen sattuessa.. Tätä olen koko kesän jännittänyt miten jutussa käy ja nyt olen super super onnellinen. 
Ja Sports Ladyhan® on jo minulla rekisteröity tavaramerkki. 

Onnen päivä! Ihana aloittaa viikko illan kuulatunnilta näissä tunnelmissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti