Sports Lady®

Sports Lady®

1.8.2019

Tervetuloa elokuu ja unelmien toteutuminenElokuu on täällä ja monella on ollut edessä töihin paluu tällä viikolla. Niin kuin minullakin, ohjaustyöhön. Kesäloman loppuaika meni todella tiiviisti töitä tehdessä. Tein 12 tuntisia työpäiviä verkkovalmennusten kanssa, jotka vihdoin maanantaina tulivat myyntiin. 

Niitä on toivottu todella paljon, sillä monella ei ole mahdollisuutta päästä treenaamaan Helsinkiin minun opeillani ja nämä verkkovalmennuksissa opetettavat asiat ovat tähän asti olleet melkeinpä ainoastaan PT-asiakkaideni iloja. Mutta nyt ne ovat kaikkien ulottuvillaFitball by Sports Lady -harjoittelua en vedä (toistaiseksi ainakaan) ryhmäliikuntatunteina, siitä ovat saaneet nauttia vain omat valmennettavani. Oman harjoitteluni olen vaihtanut vuosia sitten pallon ja tasapainolaudan kanssa tehtävään treeniin (Fitball by Sports Lady). Tätä harjoittelua tietysti täydentää kahvakuulaharjoittelu, kehonpainoharjoittelu, dynaaminen syvävenyttely, tukilihaksia vahvistava harjoittelu ja rankaa huoltavat liikkeet. Tästä kaikesta kehittyi vuosien aikana Body by Sports Lady. Nettisivuiltani löytyy tarkemmin infoa näistä metodeistani. 


Fitball by Sports Lady™ opettaa keskivartalon aktivointia. Et pysy pallon päällä seisten tai polviseisonnassa, jos core ei ole aktivoitu oikein. Vahva keskivartalo mahdollistaa vaikka minkälaiset liikkeet ja lisäksi se auttaa pääsemään irti selkävaivoista. Pallon ja tasapainolaudan kanssa tehtävä harjoittelu lisää myös liikkuvuutta ja lisäät voimaa koko kehoon, kun harjoitukset on suunniteltu monipuolisesti koko kropalle. 

Laitan myös tänne blogiin ihanan ja upean valmennettavani Susannan kertomuksen hänen harjoittelustaan minun kanssani. 

”Pakko hehkuttaa, sillä olen niin iloinen personal trainerini Hannan uusista valmennustuotteista verkossa!
Aloitin Hannan valmennuksessa useita vuosia sitten, kun kahden yrityksen ikeessä, ranne pahasti murtuneena totesin kaarinalaista perimääni kunnioittaen: "Jottai vissi tarttis tehrä."
Suosittelut johtivat Hannan luokse ja aloitimme käsittämättömän muutosprosessin minussa: eikä pelkästään kehossa vaan myös mielessä ja suhtautumisessa ruokaan ja syömiseen.
Kun lapsena muistikuvani luistinradalta, hiihtoladuilta ja laskettelumäistä olivat vahvasti kaatumispelon värittämiä, minulla ei ollut minkään valtakunnan tasapainoaistia, tuli optimaalisesta kehonhallinnasta tuon ranteeni p****ksi saaneen kaatumisen jälkeen yksi keskeinen tavoite.
Fast forward tähän päivään. Täytän kuukauden päästä 44 vuotta. Olen fyysisesti merkittävästi vahvempaa tekoa, mitä silloin 39-40 ikävuoden hujakoilla. Mielen kanssa on ollut haastavampaa. Olen kärsinyt burnoutista, ja sen vaikutteet tulevat usein uniin ja heijastuvat selkä- ja hartiakipuina.
Olen kannustanut (varmasti monen muun lailla) Hannaa jo pitkään mahdollistamaan sama hyvinvoinnin, kehonhallinnan ja joustavuuden ilo mahdollisimman monelle muullekin. On selvää, että personal trainerin säännöllinen palvelu on tyyristä ja monesta muusta asiasta pois. Itselleni tämä on ollut elämän mullistava sijoitus, mutta ymmärrän olevani erityisasemassa.
Siksi Hannan viesti kesälomalleni sinne kuuluisaan laiturinnokkaan verkkovalmennusten lanseeramisesta teki minut VALTAVAN iloiseksi. Elokuussa Hanna lanseeraa alla tarkemmin kuvatut kaksi valmennustaan verkossa.
Tuo Fitball by Sportslady kuuluu joka viikko elämääni, jo monen vuoden ajan. Voin lämpimästi suositella, sillä noita tosiaan voi tehdä kotona. Me treenaamme omassa kodissani, emme salilla. Joskus tosin myös ulkona, mikä on ihan mahtavaa vaihtelua sisätreeneille.
Aineenvaihdunta-valmennus on toinen, jota todella suosittelen. Oma kehoni meni täysin lukkoon nyt kaksi vuotta sitten kesällä. Antibioottikuuri oli sysäys sille, ja kun päällä oli aikamoista muuta henkistä kuormaa, olin sen syksyn kuin kävelevä ruumis, jonka keho ei toiminut lainkaan. Aineenvaihdunnan uudelleen käynnistäminen oli iso juttu ja siihen tarvittiin myös lääkärin jeesiä. Hanna siihen kuitenkin vaikutti isosti osaamisellaan, tiedoillaan ja tämän kokonaisuuden huomioimisella joka ikinen viikko.
Lämmin suositus siis näille! Verkossa on vaikka minkämoista valmennusta myytävänä. Hannan treenit sopivat mielestäni meille bisnesnaisille- ja miehille, joilla on vaativat työt, huonot unet ja epäsäännölliset ruokailutottumukset. Hanna on itse rahoituspuolelta valmentajaksi siirtymän tehnyt, läpikäynyt itse varmaan kaikki stressit, aineenvaihduntahäiriöt ja työn & perhe-elämän yhdistämisen tuomat kivut, säryt ja vaivat. Hän on osannut aina muuntaa vaikka aamulla vasta minut nähdessään harjoituksen sisällön, ja auttanut minua samalla paljon myös pääkoppani kanssa.
Että, jos jotain voin lämpimästi suositella niin Hannaa.”


Voitte kuvitella kuinka onnellinen olen siitä, että saan tuoda tämän metodin myös teidän kaikkien ulottuville! Fitball by Sports Lady valmennus alkaa maanantaina 19.8 ja sinne pääset rekisteröitymään täältä.


Toinen verkkovalmennukseni, jonka voin teille ylpeänä esitellä, on Aineenvaihdunta käyntiin valmennus. Se on myös syntynyt omien kokemusteni siivittämänä, ylirasitustilan ja kilpirauhasen vajaatoiminnna sotkeman kropan elvyttämisen tuloksena.

Valmennuksessa opit kuinka saat kehon toimimaan, aineenvaihdunnan pelittämään ja löydät taas keveämmän olemuksen. Tämä on varsin sopiva etenkin näin kesän jälkeiseen elämään. Valmennuksessa saat kirjalliset ja kuvalliset ohjeet dynaamiseen syvävenyttelyyn suoritustekniikoineen. Venyttely auttaa kuonan poistamisessa kehosta ja laittaa nesteet liikkeelle. Sen ansiosta huomaat ulkonäössäkin muutosta miten kroppa lähtee kapenemaan linjakkaammaksi. Verkkovalmennnukseen kuuluu myös ruokavalio joka on kymmmen sivun paketti vinkkeineen, resepteineen ja esimerkkiaterioineen. Valmennuksesta voit lukea täältä lisää ja pääset sivuilta myös rekisteröitymään mukaan! Tämä valmennus alkaa 12.8.

Tämä kesä on ollut kyllä todella hyvä. Lomalle jäädessä ajatus oli lähinnä vain olla ja nauttia lapsesta ja koirasta ja olemisesta ja kehittää itseäni NLP-opintojen parissa. Bikinit ei montaa kertaa olleet päällä, mutta muutaman kerran käytiin Kumpulassa uimasssa. Loppulomasta tuli sitten mieletön inspiraatio ja into kaikkeen tekemiseen töiden osalta, ja sen myötä syntyivät nämä verkkovalmennuksetkin sitten. Niistä on jo muutamassa päivässä tullut niin hyvää palautetta ja ilmoittautumisia on ropissut. Voin aidosti sanoa, että nämä valmennukset ovat ainutlaatuisia. Tällaisia oppeja et varmasti muista valmennuksista ole saanut! 

Eli luovuus on todella kukkinut tämän kesän aikana ja onnellisuus on muodostunut pienistä asioista, arjen iloista, lapsesta ja koirasta, itseni kehittämisestä, läsnäolosta ja siitä rauhan tunteesta mikä kesän aikana on vahvemmin tullut elämään. Olen jo muutama vuosi sitten oppinut pysähtymään, mutta tämä kesä opetti sitä vielä lisää kun kesää ei täyttänyt etukäteen kaikella tekemisellä ja menemisellä. 

Syksy tulee olemaan tosi kiireinen. Teen paljon töitä unelmieni eteen ja teen sen mielelläni. Osaan myös pysähtyä voidakseni hyvin myös jatkossa. En myöskään luovu lomistani, joita pidän nyt enemmän kuin "tavallisissa töissä" ennen yrittäjyyttä. Yhdeksän vuoden ajan olen saanut toteuttaa unelmiani. Olen unelmoinut ja tehnyt töitä jokaisen idean ja tavoitteen eteen kovasti. Eihän se helppoa aina ole, mutta tämä työ on niin palkitsevaa. Voin aidosti auttaa ihmisiä ja auttaa heitä kohti parempaa hyvinvointia. Kiitollisena, onnellisena ja innostuneena olen aloittanut sunnuntaina ohjaustyön johon sain loman jälkeen vähitellen palata. 

Ihanaa elokuuta ja töihin paluuta kaikille <3 
Instan puolella taas enemmän arjen kuulumisia stoorissa!

P.S. Ensi viikolla ilmestyvässä Sport lehdessä on suunnittelemani tehokas treeni supersarjoina!


2 kommenttia:

  1. Ihanaa seurata, miten teet omista unelmistasi totta! Hyvä Hanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Outi ❤️ Ihanaa viikonloppua sinne!

      Poista