Sports Lady®

Sports Lady®

19.12.2019

Tavoitteet - onko sinulla sellaisia?


Tavoitteita tehdään työpaikalla ja meille yrittäjille on normaalia tehdä tavoitteet aina seuraavalle vuodelle ja siitä vielä pitkälle eteenpäin. Mutta tavoitteita tarvitsevat meistä ihan kaikki. Olet sitten kotiäiti, eläkeläinen, työssäkäyvä vanhempi tai opiskelija, tarvitsee elämäsi suunnan. Ilman sitä olet virran vietävänä, etkä päätä itse elämästäsi. 

Jos sinulla ei ole ollut itsellesi tavoitteita, tee ne ensi vuodelle. Saatat ajatella, että et ole tavoiteorientoitunut ihminen etkä tarvitse niitä. Mutta jokainen tarvitsee suunnan elämälleen, se lisää onnellisuutta. Tavoitteet kannattaa siis tehdä. Ne voivat olla ihan pieniä juttuja, jotka parantavat elämänlaatua tai jotain isompaa. Jokaisella on mahdollisuus elää omannäköistään elämää. 

Olen aikaisemmin kirjottanut tavoitteista paljon ja tein myös tälle vuodelle omat tavoitteet. Ne ovat toteutuneet kaikki. Tein tavoitteet itselleni henkilökohtaisesti, yritykselle ja taloudelliseen puoleen liittyvät tavoitteet henkilökohtaisella tasolla. Tässä se, mitä ajatuksia itselläni oli joulukuussa 2018 henkilökohtaiseen puoleen. Yrityksen tavoitteista toteutuivat kaikki kaikki, samoin suunnitelma omasta taloudellisesta puolesta. 

Listaan omat tavoitteeni sinulle tähän sen vuoksi, että äsken niitä katsoessani melkein hämmästyin. Ne todella toteutuivat kaikki, enkä muista kaikkea tätä edes kirjoittaneeni.. 

Henkilökohtaiset tavoitteet

Alan tehdä enemmän
- käyn enemmän teatterissa, taidenäyttelyissä ja konserteissa
- luen ja kehitän itseäni
- otan itselleni useamman "mentorin" (henkilöitä joiden elämäntyötä ihailen ja alan lukea heistä kertovia kirjoja tai heidän kirjottamiaan kirjoja, joiden elämäntyöhön tutustun Tony Robbins, Bill Gates, Oprah, Richard Branson, Rachel Hollis jne..)
- haluan matkan johonkin lämpimään 

Haluan enemmän 
- omaa aikaa
- asettaa rajoja siihen kuinka käytän energiani, minä päätän kuinka haluan itseäni kohdeltavan ja millaista käytöstä en hyväksy muilta ihmisiltä ja kenen kanssa aikaani vietän

Haluan vähemmän
- negatiivisuutta, mitä on moni ihminen ja some pullollaan (omat uskomuksensa pystyy muuttamaan aina negatiivisesta positiiviseksi. Silloin kun uskomukset ovat hyviä, vedät myös puoleesi magneetin lailla kaikkea hyvää!)

Terveydelliset tavoitteet

Alan tehdä enemmän
- käyn avannossa enemmän
- teen vihermehuja taas enemmän

Haluan enemmän 
- omaa aikaa rauhoittumiseen ja palautumiseen
- aikaa ystävien kanssa
- unta

Haluan vähemmän
- flunssia

Henkiset/hengelliset tavoitteet

Alan tehdä enemmän
- meditointia

Haluan enemmän 
- mielenrauhaa

Haluan vähemmän
- surua 
- huonoa kohtelua

Tämä vuosi on ollut aivan mahtava kaikessa työntäyteisyydessään. Tuli kirja, tuli verkkovalmennukset, valmistuin NLP Practitioner ohjaajaksi ja aloitin NLP Master Practitioner opinnot. Opin itsestäni valtavasti näissä koulutuksissa ja muutuin ihmisenä. Vuosi on ollut työntäyteinen, mutta ennen kaikkea se on ollut hyvin kehittävä ja avartava itsetuntemuksen osalta. Ja tämän vuoden kaikkine iloneen ja suruineen kruunasi tämä ihana matka, joka tuntuu nyt jotenkin todella ansaitulle. Ihanaa aikaa yhdessä lapsen kanssa melkein kolme viikkoa! Kun pääsen kotiin, teen tavoitteet myös ensi vuodelle. Mieli tekisi se tehdä jo nyt tätä kirjoittaessa, mutta nyt nautimme täällä olemisesta. 

Minulle tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen on luontaista, ja usein niitä vauhdittaa jokin kriisi tai ikävä tilanne elämässä. Käytän näitä itselläni voimavarana ja voisi sanoa, että unelmien toteuttaminen on minulle jonkinlainen selviytymiskeino, kaikesta siitä hankalasta ja ikävästä mitä elämä eteen heittää. Se on ollut sitä lapsuudesta asti. 

Tiedän, että kaikille se ei ole yhtä luontaista. Sen vuoksi aloin kirjoittamaan myös kirjaa. Siellä on paljon vinkkejä siihen, kuinka sinä onnistut! Kirjassa on myös vinkkejä elämäntapamuutoksen toteuttamiseen ja vinkkejä parempaan hyvinvointiin niin keholle kuin mielellekin. 

Ihanaa torstaita!

xo
Hanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti