Sports Lady®

Sports Lady®

5.9.2020

Hyvää yrittäjän päivää - kuka ja mikä on Sports Lady®

 


Hyvää yrittäjän päivää kaikille upeille yrittäjille. Sports Lady täyttää 10 vuotta tänä vuonna. 1. joulukuuta vietetään synttäreitä ja täytyy sanoa, että ensimmäiset kymmenen vuotta yrittäjänä ovat hujahtaneet todella nopeasti. Samalla kuitenkin kun katson taaksepäin, tuntuu että "edellisestä elämästäni" Nasdaq OMX:ssä on ikuisuus. 

Ajattelin tehdä pienen päivityksen siitä kuka olen ja mikä on Sports  Lady®. Sen verran on tullut uusia lukijoita. Oikein paljon tervetuloa! Blogia päivitän viikottain, mutta Insta päivittyy joka päivä.

Yritys on kehittynyt koko ajan, olen kehittänyt itseäni eri osa-alueilla ja onneksi kehitystä on tapahtunut myös henkilökohtasella tasolla. 

Kävin tänään hierojalla ja hän kyseli mitä teen ammatikseni. Kun aloin kertoa mitä kaikkea teen ja mitä kaikkea olen opiskellut, tajusin itsekin miten valtavan työn ja matkan olen kymmenen vuoden aikana tehnyt. 

Kaikki alkoi hyvinvointivalmentajan koulutuksesta, sitten tuli kuntosalivalmentaja, ravintovalmentaja, personal trainer, kahvakuulaohjaaja, TRX ohjaaja, Method Putkisto ja Pilates ohjaaja sekä NLP Practitioner ja NLP Master Practitioner koulutukset. Ja kaikki se muu oppi käytännön kautta vuosien aikana. Ja se minkä koen isona vahvuutena myös, on laaja-alainen koulutus ja työkokemus markkinoinnin ja viestinnän ja rahoitusalan puolelta. Kuitenkin ehkä elämä on opettanut eniten.

Tämä työ on mulle elämäntapa ja suuri intohimo. Itken joka kerta onnesta kun olen onnistunut auttamaan ihmisiä voimaan paremmin. Työllä on merkitystä ja tätä ohjaa vapaus, itsenäisyys ja tekemisen ilo. 

Mitä kaikkea Sports Lady® tarjoaa?

Valmennan yksityishenkilöitä, pääosin heidän kotonaan, osan kanssa tavataan salilla. Teen personal trainingia, jossa ihmiseen keskitytään kokonaisuutena. Harjoittelu painottuu toiminnalliseen harjoitteluun ja ravitsemus mahdollisimman puhtaaseen ruokaan. Ei dieettejä, ei kieltolistoja vaan elämäntapojen muuttamista. Liikunnan ja ravinnon lisäksi merkitsee paljon myös henkinen puoli. Kun sain kuulla tarpeeksi monta kertaa olevani samalla "terapeutti", opiskelin NLP:tä ja pystyn auttamaan valmennettaviani myös mentaalipuolella. 

Koronan myötä mukaan tuli myös online personal training, jossa asiakas saa minut kotiinsa puhelimen välityksellä. 

Pidän yrityksissä tunteja: kahvakuulaa ja dynaamista syvävenyttelyä.

Pidän kahvakuula- ja Pilatestunteja myös yksityishenkilöille. Ajanpuutteen vuoksi tällä hetkellä ei ole kuin kaksi tuntia viikossa ja ne molemmat ovat täynnä. 

Teen verkkovalmennuksia ja pystyn valmentamaan ihmisiä paikasta tai maasta riippumatta. 

Kirjoitan blogia, työn alla kypsyy myös toinen kirja.  

Luennoin hyvinvoinnista yrityksissä ja tilaisuuksissa pyynnöstä. Erityisen lähellä sydäntä on kilpirauhasen vajaatoimintaan liittyvät luennot sekä elämäntapamuutoksessa onnistuminen ja omiin tavoitteisiin pääseminen.


Intohimoisen yrittäjyyden lisäksi olen yläasteikäisen pojan äiti. Asumme kaksin, ja pientä perhettämme täydentää omapäinen ja aina osallistuva jack russell terrieri Tami. Hänet voi bongata mm. Sports Ladyn® instavideoilta apuvalmentajan roolista. Päivät menee heidän kanssaan arjen touhuissa ja täytyy myöntää, että teen tosi paljon töitä. Rakastan mun työtä ja kunnianhimoisena ihmisenä haluan jatkuvasti kehittää itseäni ja viedä myös yritystä eteenpäin.  

Tämän lisäksi tykkään kävellä koiran kanssa metsässä, käydä avannossa ja vastapainoa työlle ja arjelle on myös taidenäyttelyt ja teatteri. Arki on tosi tavallista ja olen pyrkinyt karsimaan aika paljon kaikkea "ylimääräistä", jotta jaksan pirteänä hoitaa arjen ja yrittäjyyden haasteet tulematta kipeäksi. Elämä on opettelua ja tasapainottelua, mutta vähitellen se oman näköinen elämä on tässä vuosien mittaan löytynyt. 

Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja muistakaa ottaa rennosti ja levätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti