Sports Lady®

Sports Lady®

11.9.2016

Weekend vibes & kuulainfoa


Tänään vedettiin vika ulkotunti Kumpulassa. Ensi viikolla tunnit jatkuvat sisällä, Kumpulan Kylätilassa. Tunnilla käytettiin kuulan lisäksi tänään kuminauhoja ja hyödynnettiin mäkeä. Pieni tihkusade ei menoa hidastanut, ja mahtavalla meiningillä jengi taas veti tunnin läpi. Mulla on kyllä niin parhaat tuntilaiset! Ihan mahtavia ootte. 

Kahvakuulaa Kumpulan Kylätilassa

sunnuntaisin 18.9-18.12.2016 klo 18.30-19.30
kauden hinta 125 eur
oma kuula mukaan
ryhmään otan vielä 2 henkeä
ilmoittautua voit hanna@sportslady.fi



Muuten viikonloppu on kyllä mennyt täysin levätessä ja ihan muissa jutuissa kuin treenaamisessa. Lauantaina käytiin päivittämässä lapsen kanssa hiukset Birgitalla Dreamissa Bulevardilla ja sen jälkeen käytiin syömässä Fredan ja Lönkan kulmassa, Harussa. Aivan todella hyvää ruokaa. 9 euroa lapselta buffa ja aikuiselta 13,90 eur. Sisälsi yhden juoman (kivennäisvesi, limu tai mehu), alkusalaatit, misokeiton, herkulliset sushit, teen, ja vielä jälkiruuan. Vahva suositus tälle paikalle. Etenkin kuin sporttinen nuorimies syö hulluna. Normi sushi paikoissa saa maksaa pari kymppiä ja puolen tunnin kuluttua on nälkä :) Ja tässä paikassa oli todella hyvä sushit. Varmaan parhaimmasta päästä mitä oon Helsingissä syönyt. 



Ollaan ulkoiltu ja nähty ystäviä ja vaan oltu. Oltiin ystävillä yökylässäkin ja tänään leffassa katsomassa Lemmikkien salainen elämä. Ihanan levännyt olo. Hyvillä fiiliksillä uuteen viikkoon :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti