Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.9.2016

Feeling good


Viikko on mennyt niin valtavaa vauhtia. Oon ollut ulkona niin paljon kuin mahdollista. Kaikki omat treenit on olleet ulkona, ja asiakkaiden myös. Oon pyöräillyt, kävellyt, uinut (stadikka on vielä auki!) ja vetänyt kuulatunteja ja treenejä asiakkaiden kanssa ulkona. Sisätunnit tietty pyörii myös.Kaivarissa on ollut mahtavaa vetää tunteja tänäkin kesänä. Huhtikuussa aloitetaan taas ulkotunnit ja alkukeväästä kannattaa laittaa viestiä, jos ulkokuulat kiinnostaa. Voi kun nää kelit nyt jatkuisi pitkään aurinkoisena ja lämpimänä. Saisi venytettyä ulkokautta mahdollisimma pitkälle.. Viikkoon on mahtunut kaikenlaista tunneskaalaa. Onnellisuutta, vitutusta, väsymystä ja energisyyttä. Ihan kaikkea. Viikonloppuna on hyvä hetki relata ja suunnata ajatuksetkin ihan muuhun kuin liikuntaan. Siihenkin toki, mutta muihin sosiaalisiin juttuihin jotka tekevät aina mielelle hyvää. 

No mitäs muuta kun töitä. Ei oikein muuta. Anttipoika.com sivustokin on kovasti työn alla ja siihen otettiin tänään kuvia Hietsussa. Olen antanut itselleni siihen deadlineksi mun 40-v synttäripäivän. Synttärilahja minulle. Mun piti kuvausten takia meikata ennen illan toiminnallisen treenin tuntia ja laittaa tukka. Ja yrittää vielä jotenkin säilyä kuvauskelpoisen näköisenä treenin jälkeen. Ehkä vähän jouduin meikkiä autossa korjaamaan ja tukkaa pöyhimään, kun ajelin Vanhankaupunginkoskelta Hietsuun. Tuli aivan mielettömän hienoja kuvia. Juha Laitalainen on aina niin huippuhyvä ja hänen kanssaan yhteistyö on aina toiminut ja kuvaushetket on rentoja eivätkä kestä kauaa. Tiistaina jatketaan. Kivat kuvaukset ja mukava ilta Hietsussa oli töiden jälkeen. Mun piti eilen käydä hommaamassa jotain uusia treenivaatteita kuvia varten, kun en oo pitkään aikaan ostanut mitään. Päin vastoin. Oon vain myynyt turhaa tavaraa pois. Eilisestäkin tuli käänteistä shoppailua. Sen sijaan, että olisin lähtenyt ostoksille, laitoin kierrätysryhmään yhden takin myytyä ja se meni heti. Vanhat vaatteet oli kuvissa oikein hyvät ja kuvista välittyi juuri se mahtava tunnelma niin kuin pitikin. Juha on taitava kuvaaja. Ja vanhoissa lempivaatteissa on olokin kotoisa ja mukava. 40 lähenee koko ajan ja juhlienkin valmistelu etenee hienosti. Täytyy kyllä todeta, että 40 on aika hyvä ikä. Tällä hetkellä olen varmasti parhaimmassa kunnossa fyysisesti kuin koskaan. En varmasti laihimmillani, mutta hyvässä kunnossa. On vahva olo. Samalla kuitenkin elastinen ja vetreä. Unet on tasapainossa kun muistaa aina levätä ja rentoutua välillä. Iho ja hiukset ovat hyvässä kunnossa. Kaikinpuolin voin tällä hetkellä niin hyvin, että en ole koskaan tuntenut itseäni näin hyväkuntoiseksi, terveeksi ja hyvinvoivaksi. Niin fyysisesti kuin henkisestikin. Elämä on balanssissa ja asiat tärkeysjärjestyksessä. Mikä tekee onnelliseksi? Pienet hetket arjessa, läsnäolo, kiitollisuus, lapsi, rakkaat ystävät, hyvä olo. Materialla on oikeastaan aika vähän merkitystä enää nykyään. 


lempparipaita kuvauksiin

ja lempparitoppi..

Hyvään oloon voi antaa vain yhden vinkin. Hyväksy itsesi. Siitä lähtee kaikki, vaikka se kliseiseltä kuulostaa. Se on kuitenkin kaiken alku, ihan kaikkeen tekemiseen. Sen päänsisäisen "mä oon tyhmä ruma lihava" jne. puheen kannattaa lopettaa ja keskittyä hyviin asioihin. Miksi olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Eiväthän ystävätkään sinusta niin ajattele, miksi siis itse ajattelisit? Itse saatan lenkillä ollessa sanoa tuon "Hyväksyn itseni" ääneen jopa kymmenen kertaa silloin kun oikein jurppii ja ärsyttää tai tekisi mieli hakata päätä seinään :D Ja sen sijaan, että velloo niissä negatiivisissa asioissa, voi miettiä mitä kaikkea hyvää ja ihanaa elämästä löytyy. Ja sitähän löytyy aina. 

Ihanaa viikonloppua teille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti