Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.12.2016

Joulun tunnelmia


Ei ehkä ihan täysin ole säät suosineet täällä, mutta on sitä aurinkoakin onneksi ollut. Joka päivä oon käynyt tekemässä pitkän kävelyn, venytellyt ja salillakin tosi kevyttä treeniä parina päivänä. Enemmän treenissä on ollut mukana liikkuvuutta lisääviä liikkeitä sekä pilatesta ja jalat ei ole ollenkaan tönköt kaikesta kiipeämisestä huolimatta. Ja loma on silti aina lomaa vaikkei nyt aurinko täysillä porotakaan koko ajan. 


yhden jalan maastaveto on yksi mun lempiliikeistä, takareidet tykkää ja venyy

Kyykyt sivulle venyttää hyvin sisäreidet samalla kun vahvistaa pakaraa


Aina ei todellakaan tarvitse vetää niin sata lasissa, ja nyt kropassa on vallan mahtava olo. Olen jatkanut lomaa samalla teemalla kuin alkuviikostakin: paljon lepoa, ruokaa, treeniä ja rentoutumista.

Torstaina oli sitten tosi sateinen päivä. Lähdin kylille sateenvarjon kanssa. Mun piti lähteä veneilmään lähikylään, mutta muutin suunnitelmat kun satoi ja tuuli niin paljon. Kävelyä tuli kyllä siitä huolimatta paljon. Mennessä ei onneksi satanut, takaisin tullessa sitten ihan kunnolla. Löysin ne pitkät portaat ja sain porrastreenin samalla. Sateessa olisi ollut mahdoton kiivetä ylös liukasta jalkakäytävää pitkin. Onneksi illalla sitten aurinko näyttäytyi neljän maissa, ei mennyt ihan synkeäksi koko päivä :) Mutta lämmintä vaatetta on saanut kyllä vetää päälle


Jouluaaton treenin mä tein hotellin portaissa, niitähän riittää. Tuolla hotellialueen reunassa menee pitkät portaat ja niitä mä sitten ravasin 45 minuuttia. Juoksin, tein kyykkyjä.. Porrastreeni on kyllä parasta. 
sykkeet oli taas kohdillaan

Jouluaatto meni tosi rauhallisesti. Päivällä vaan relasin ja koitin vähän ottaa aurinkoa kun sekin välillä näyttäytyi. Päivä oli tosi tuulinen taas, juuri tarkeni :D Illalla oli sitten jouluillallinen. Täällä oli laitettu ihana joulukattaus ja oli suklaaputoukset ja kaikkea. Mutta melkein heti meni sähköt. Putous pysähtyi, valot sammuivat. Siellä me istuttiin sitten pimeässä ja kynttilöiden valossa. Ensimmäistä kertaa ajattelin myös illalla käydä kylillä, mutta taksiakaan ei saanut tilattua. Hissitkään ei toimineet.. Onnistuin saamaan taksin ja kävin yhdellä drinksulla ja tulin sitten nukkumaan. jouludinnerille
Tänään siis vika reissupäivä. Nyt sataa taas vettä, mutta sehän ei lomamieltä haittaa. Toivotaan, että vähän paistaisi myös. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti