Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.12.2016

Voiko hyvinvoinnista olla lomalla? Terkkuja reissustaTerkkuja lomalta! Mun joululoma alkoi maanantaina ja päätin ratkaista yksinäisen joulun lähtemällä reissuun. Olemaan matkalla yksin :D No yksin olen matkustanut tosi paljon, ja aina sitä saa tuttuja reissussa eikä sitä sitten joudukaan olemaan niin yksin. Valitsin juuri tän hotellin koska se oli juuri remontoitu ja korkealla kukkulalla. Luvassa siis paljon hyötyliikuntaa ja hikistä mäkitreeniä. Toki sitä rentoutumista myös. 
Tavoilleni uskollisena lähdin heti ensimmäisenä aamuna aamulenkille, tutustumaan ympäristöön. Kyllä otti koville kiivetä takaisin hotellille. 15 min jyrkkää nousua. Tänään oli takana jo kolmas aamulenkki ja oon itse asiassa rampannut tuota mäkeä muutenkin sen verran, että alkaa jo tasaisella kävely muuttua tylsäksi ja helpoksi :)


Kyllä mä oon silti muistanut rentoutua ja levätä. Itse asiassa oon nukkunut 11 tunnin yöunia (mistä sitä unta riittääkin?) ja eilenkin menin nukkumaan jo 8 aikaan illalla. No Suomen aikaa se on kymmenen eli ihan nukkumaanmenoaika.. Nukkunut, syönyt, sporttaillut ja rentoutunut. Ruuat on hotellissa tosi hyvät. Päädyin viime metreillä ottamaan All inclusiven, eikä ollut huono päätös. Tosi hyvät ruuat eikä niitä ole mitenkään överisti. Aamuisin ovat tehneet munakkaan vihanneksilla kun pyysin, vaikka sellaista palvelua ei tässä hotellissa varsinaisesti olekaan. Pöydästä pystyy tekemään järkeviä valintoja ja vähän sitä kakkuakin voi kyllä lomalla ottaa. Kun pysyy kohtuudessa.Kelit on olleet kyllä huippuhyvät, ekana päivänä oli hetken aamupäivällä pilvistä. Kaikki kirjat on luettu nyt, ehkä siirryn e-kirjoihin seuraavaksi.


Melkoisen sporttinen loma tästäkin tulee. Ei vain malta jättää aamulenkkejä väliin kun on tällaiset maisemat ja ihanat kelit. Se on mulle todellakin enemmän nautinto ja ihana juttu kuin mikään pakko. Jos ei jaksa niin sitten ei mene. 


sykkeet saa ylös kun jyrkkää nousua on hotellille 15 minuuttia putkeen


Tänään mä löysin nämä portaat. Ai että! Oisitte nähneet mun ilmeen. Pienestä saa ihminen itsensä iloiseksi. Piti tehdä pieni porrastreeni, mutta jatkoin portaista eteenpäin enkä sitten enää löytänyt niitä kun palasin takaisin. Ehkä ei ollut tarkoitus piiputtaa itseään tänään niissä. Eilisen päivän saldo aktiivisuusrannekkeessa oli nimittäin 280 %. Siihen ei tarvittu kuin aamulenkki ja pari käyntiä rantsussa alhaalla. Tänään siis rennommin. Ja huomenna uusi yritys. 


Lomalla on tullut myös mietittyä sitä, voiko hyvinvoinnista olla lomalla :) Ei ainakaan kauhean pitkään. Mä käytän paljon aikaa venyttelyyn ja kehonhuoltoon kotona. Jopa niin paljon, että siitäkin olisi kiva olla lomalla. Mutta täällä parina ekana päivänä en venytellyt, kiipesin kuitenkin noita mäkiä ja portaita. Oli muka niin paljon kaikkea muuta.. Ja kolmantena aamuna kun nousin ylös.. Voitte kuvitella että oli paikat vähän jumissa. Eli eipä auttanut muu kuin alkaa hommiin myös sen osalta. Kuminauha on yleensä aina mukana, nyt se oli jäänyt kotiin. Olinkohan jo kotona päättänyt lomailla myös kehonhuollosta..? Norsuhuivi oli kuitenkin loistava takareisien venyttämiseen. 


takareisivenytys


Tällainen vähän erilainen joulu tänä vuonna. Jouluaatoksi pitäisi varmaan keksiä jotain kivaa, kysellä vähän mitä kylillä tapahtuu. Meidän hotelli on niin rauhallinen, että täällä tuski suurempia bileitä silloin on. Ja mä en yleensäkään ole mikään megabilettäjä. Reissut menee usein urheillessa ja levätessä, kurjaa olisi potea kamalaa oloa tällaisessa paikassa. Mutta on tää vaan mukavaa. Täällä mä mummojen ja pappojen kanssa aamulenkkeilen. Musta tulee vanhana varmaan sellainen ruskea kanarian mummo joka lähtee tänne aina reippailemaan. Tykkään tosi paljon paikasta, sillä täällä on rauhallista, turvallista, todella siistiä, ei villielämimiä (hahhaa) eikä mitään torakoita tai ötököitä (joita tropiikissa valitettavasti on vaikka olisi miten viiden tähden hotelli). Eikä humalaisia öykkäreitäkään, tässä hotellissa. Todella toimiva perussetti. 


Muistakaa pitää itsestänne huolta myös lomalla. 
Liikkua, venytellä ja herkutella sopivasti!


2 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa kyllä tosi kivalta lomalta! Eka kuva varsinkin on niin mahtava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut mukava loma ja kun kulkee kävellen, saa samalla liikuntaa ja tutustuu paikkoihin :) Joo tuo ensimmäinen kuva on kyllä kaunis. Täällä niin kiiltää uutuuttaan kaikki paikat kun hotelli on juuri rempattu! Hyvää joulua ja ihanaa joululomaa Jenna!

      Poista