Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

18.12.2016

Viime hetken joululahjavinkki parantamaan terveyttä ja kauneutta


Pari viikkoa sitten sain postissa uuden mehuprässin. Edellinen mehukoneeni palveli uskollisesti vuoden ajan jokaisena aamuna, ja se sai ystävältä uuden kodin. Hankittuani ensimmäisen mehukoneeni, olen tehnyt mehuja jokaisena aamuna. Mehut ovat parantaneet niin terveyttä kuin kauneuttakin. Iho on todella hyvässä kunnossa. Olen sairastanut vähemmän. Olenkohan oikeastaan lainkaan ollut kipeä sen jälkeen? Ehkä tauti on yrittänyt iskeä päälle, mutta parin päivän rennosti ottamisella olen sen välttänyt. Reilu vuosi sitten syksyllä olin jotenkin aivan mega flunssassa koko syksyn ja siinä tohinassa reväytin kylkivälilihaksetkin yskiessä. Olin pari kuukautta kipeänä ja kylkivälilihakset pääsivät paranemaan vasta kun joululoma alkoi. Tämä syksy on kyllä ollut aivan luksus. Ei tauteja. Olen paljon postannut viime vuoden aikana mehustamisen hyödyistä, mutta edelleen jaksan sitä hehkuttaa. Täältä voit lukea mun ihan ensimmäisen mehujen mehustelu jutun :) Jos sulla ei vielä ole mehukonetta, suosittelen nyt hankkimaan. Toivot vaikka pukilta sen! Paras palvelus mitä omalle terveydelle ja vastustuskyvylle voi tehdä.Tämä uusi mehukone on mehuprässi, joka tekee homman hitaasti ja huolella. Wilfan mehuprässi puristaa hitaasti kasviksista ja hedelmistä mehut, ja mehusta tulee todella ohutta ja hienoa. Jos mehusta niin voi sanoa :) SJCD-150A on uusin tippalukollinen malli Wilfalta, jonka mylly linkoamisen sijaan puristaa mehun aineksista irti, jolloin ravinteet ja maku säilyvät parhaiten. Lisäksi tämä vehje on sen verran hiljainen, ettei herätä koko taloa jolloin mehun voi puristaa huoletta aamulla vaikka muu perhe olisi vielä unessa! Tykkään aivan valtavasti tästä! 


Tässä valmistuu yksi vakkarimehuni: kurkku, lime, sitruuna, paljon inkivääriä. Voit laittaa oikeastaan mitä vain mehuun, mielikuvitus on vain rajana. Usein teen aikamoisia sekoituksia kun puristan jääkaapin lopuista kasviksista mehun. Juuri ennen kauppareissua kun jäljellä on vain jämät sieltä sun täältä. Usein käytän kuitenkin näiden lisäksi porkkanaa, punajuurta, kurkumaa, selleriä. Joskus saatan laittaa omenan tai päärynän, mutta hedelmiä harvemmin. Niistä saa melkoisen sokeripommin aikaiseksi jos hedelmistä vain mehustaa. 


Kun mehu lopulta on puristettu, voit kääntää tippalukon kiinni ja nauttia rauhassa mehun ennen laitteen puhdistamista. Mä putsaan koneen aina käytön jälkeen. 


Mikä ero sitten on smoothiessa ja mehussa? Smoothiessa mukana ovat kuidut, mehu taas imeytyy suoraan suolistoon käynnistämättä ruuansulatustoimintoja. Suolisto saa lepoa ja elmistö puolestaan saa rakennusaineet puhdistumiseen, uusiutumiseen ja parantumiseen kun ravinteet, kivennäisaineet, vitamiinit, antioksidantit hujahtavat suoraan elimistöön mehun kautta. Mä kyllä kiitän mehukoneita terveydestäni, se on ollut todella todella loistava sijoitus omaan hyvinvointiin. Postaus on tehty yhteistyössä Wilfan kanssa ja tämä mehuprässi on saatu blogin kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti