Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.2.2018

Sunday
Täällä on vietetty tosi tosi rauhallista viikonloppua. Kotoa ei juuri olla poistuttu, sillä jälkikasvu on flunssassa. Itselle aloin väsäämään heti inkiväärishottia isompaa satsia jääkaappiin oman sairastumisen ehkäisemiseksi. Terävät veitset ovat tosi hyvä juttu, mutta tällä kertaa leikkasin myös omaan sormeen. Juuri teroitettu veitsi ja verta tuli vaikka kuinka kun viillosta tuli sen verran syvä. En pyörtynyt vaikka meinasin, ja vältyin onneksi lääkärireissultakin. 

Kotoa ei ole tullut poistuttua tänään ollenkaan, paitsi illan tuntia vetämään. Ja oli kyllä ihana päästä taas työn touhuun hyvin levätyn viikonlopun jälkeen. Sormen tilanne vähän jännitti, mutta hyvin selvisin. Eihän se kahvakuulasta ja punnerruksista kauheasti tykännyt, mutta ei ärtynyt pahasti. Tällaisin tunnelmin viimeiseen työviikkoon ennen lomaa. 

2 kommenttia:

 1. Mitä sun shottiin kuuluu?
  Itse keittelen inkiväärikiekkoja vedessä, lisänä hunajaa ja sitruunaa. Ärtsyä potkua litkussa, mutta eipä ole flunssa tullut vaikka hoidan todella kipeitä potilaita ja olipa ona tyttönikin rajussa flunssassa taannoin.
  Lisänä vedän sinnkiä ja marjoja. Maitotuotteita ministi.

  Tasan viikko sitten oli jo uhkaavat ensioireet, mutta noilla eväillä tauti teki uukkarin.
  Maltoin myös relata ja en urheillut kolmeen päivään. Kyllä sitten maittoi hiihto...aijai.

  Tarmokasta viikkoa sinulle.
  Katinka

  VastaaPoista
 2. Mä teen mehuprässillä inkivääristä ja sitruunasta sen. Laitan yleensä 4 luomusitruunaa ja 1 pussin (tai vähän enemmän) luomuinkivääriä.

  Hunajaa syön myös, mutta erikseen, en kuumenna sitä. Joka aamu myös vihermehu, avanto silloin tällöin, paljon unta, sinkkiä ja vitamiinit, marjoja, maitotuotteita en käytä.. Nää on toimineet hyvin, en ole ollut kertaakaan kipeä vuoden aikana... Olen meinannut tulla, mutta heti lepoa paljon ja unta niin ei pääse iskemään! Ja joka viikko pidän kaksi lepopäivää putkeen, jolloin en tee kävelylenkkejäkään, ehkä venyttelen vain vähän..

  Kiitos ja sinne myös, reipasta viikkoa!

  /Hanna

  VastaaPoista