Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

23.1.2020

Lempivaate ja lempiväri


Viime vuosina olen todella minimoinut kaiken kulutuksen ja ostamisen, kodinjärjestysprojektin ansiosta. Vaatteita ostan harvoin, syystä että työssäni ja arjessani käytän aina treenivaatteita. Muutama vuosi sitten aloin käyttää vain mustia treenivaatteita, koska niistä ei ikinä huomaa miten vanhoja ne ovat eikä kaapissa tarvitse olla montaa asukokonaisuutta. Ne ovat myös helpot ja tyylikkäät ja niiden kanssa kehtaa kulkea aamusta iltaan, pitää sitten mennä kauppaan tai mihin tahansa asioille päivän aikana. Ja kukaan ei tiedä kuinka vanha jokin vaate on tai kuinka vähän se on maksanut. Toki kaapista löytyy myös muutama värikäskin vaate, mutta niitä käytän todella harvoin. Kesällä musta on myös luonnossa liikkuessa kätevä, sillä se ei kerää ötököitä kiusaamaan lenkin aikana.
Miksi mustaa treenivaatteissa?

 • aamuisin asuvalinta on helppoa ja nopeaa
 • helppo yhdistellä
 • tyylikäs ja ajaton
 • voi liikkua mustissa treenikamoissa missä tahansa 
 • säästää rahaa, et tarvitse montaa vaatetta
 • turvallinen
 • matkalle pakkaaminen on helppoa ja nopeaa


Musta on tuttu ja turvallinen, myös kirjan julkkareissa oli mukava pukeutua vain mustaan. Oli kotoisa olo. Enkä ostanut sitäkään varten mitään uutta. Kengät olivat 15 vuotta vanhat, ja housutkin muutaman vuoden takaa. Onko sinulla jokin lempiväri tai lempivaate missä tunnet olosi aina tyylikkääksi ja turvalliseksi tai itsevarmaksi?

2 kommenttia:

 1. Mä tykkään legginseistä, viihdyn niissä varsinkin arkisin lähes joka päivä. Mustat leggarit saa helposti yhdistetty vaikka minkä värisen yläosan kanssa. Minulla onkin useampi tunikamekko joita yhdistelen legginsien kanssa.
  Musta on hyvä väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toimii aina kyllä. Ihanaa viikonloppua 💕

   Poista