Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

21.8.2017

Viikonlopun hemmottelua


Huippua viikon alkua kaikille! Täällä viikonloppu meni rennoissa merkeissä ja tuli niin levättyä kuin herkuteltuakin. Ja nähtyä rakkaita ihmisiä. Ja ensimmäistä kertaa koko viikkoon oli päälläkin jotain muuta kuin työvaatteet. Perjantaina työviikon päätteeksi vaan lepäsin kotona ja lauantaina oli sitten kiva lähteä viettämään päivää. Käytiin Birgitan kanssa Teurastamon B-Smokeryssa hampurilaisilla. Siellä on Helsingin parhaat hampparit. Seitan burger ja bataattiranskalaiset ja lasit hyvää valkoviiniä. 


Sunnuntaina sitten ulkoilua ja rentoilua ja illalla vielä kahvakuulatunti Kumpulassa. Huippumeininki taas ja rakastan kyllä vetää ulkotunteja. Sisälle siirrytään tän porukan kanssa sitten syyskuussa ja tosiaan kaikille avoimia kahvakuulatunteja mulla on Kumpulassa. Sunnuntaisin sekä tiistaisin. Tiistain tuntia mainostin jo viime viikolla, sinne on vielä paikkoja jäljellä! Täältä löydät tunneista lisää infoa.

Viikonloppuna aloitin testailemaan myös NUORI -tuorekosmetiikkasarjan Vital Unifier -suihketta. Se on yhdistelmä kasvovettä, kasvosuihketta ja hoitotiivistettä. Se viimeistelee puhdistuksen, mutta sitä voi käyttää myös meikin viimeistelyyn ja suihkutella kasvoille vaikka työpäivän aikana. 


Olin viime viikolla sen lanseeraustilaisuudessa Naturellessa Bulevardilla ja sain suihkeen lisäksi testattavaksi kasvovoiteen ja öljyn. Aivan ihanat tuotteet! NUORI sarja on tuorekosmetiikkaa ja tuotteissa käytetään vain luonnon raaka-aineita. Tuoreus syntyy siitä, että valmistus tapahtuu kolmen kuukauden välein. Jokaisessa pakkauksessa on kaksi päivämäärää. Toinen päiväys pakkauksessa kertoo koska se on otettu käyttöön ja toinen taas milloin se on korvattava uudella. Näin raaka-aineiden vaikuttavat aineet ovat aktiivisimmillaan. 


Oli mukava aloittaa taas uusi työviikko, kun viikonloppuna oli ladannut akut ja nähnyt ihania ystäviä. Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti