Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.8.2017

Back in business


Se on elokuun ensimmäinen päivä! Ihanaa kun työt on alkaneet. Tämän kesäloman jälkeen on ollut kyllä mielettömän hyvä ja latautunut fiilis. Oon useasti miettinyt sitä, miten mahtava juttu alanvaihto onkaan ollut. Nyt on takana yrittäjyyttä jo reilut kuusi vuotta ja vuosi vuodelta sitä on tullut fiksummaksi sen suhteen miten asioita kannattaa tehdä ja hoitaa. Yrittäjyyden alkutaipaleella tein töitä kellon ympäri ja lomaakaan en pitänyt. Kouluttauduin lisää ja lisää jatkuvasti. Piiputin itseni täysin. Sitä ei huomaa miten helposti ja vähitellen sitä uuvuttaa itsensä. Pienellä kauhulla seuraan niitä aloittelevia tämän alan yrittäjiä, jotka paahtavat eteenpäin nyt hullun vauhdilla. Kivan työn ja unelmatyön varjopuoli on se, että siinä polttaa itsensä helposti loppuun. Yrittäjyys on opettelua, tasapainon hakemista. Muistetaan kuunnella itseämme, levätä ja palautua myös tarpeeksi. Eikö niin! Anyway, ihana olla taas back in business! Levänneenä, innostuneena ja motivoituneena!
Sunnuntaina päräytettiin käyntiin Kumpulan Intianpuiston kahvakuulatunnit. Syyskuussa siirrytään takaisin sisätiloihin ja ryhmään on pari paikkaa vielä tässä vaiheessa vapaana. Viime keväänä sisätiloissa pidettävä ryhmä tuli jälleen kerran täyteen ja monelle jouduin sanomaan ei oota. En halua, että ryhmä kärsii siitä että porukkaa on liikaa, tilaa ei ole tai happi ei riitä. Kumpulan ryhmässä on vuosia mun kanssa kuulailleita ihania tyyppejä ja oli kiva mennä töihin loman jälkeen! Ja sunnuntaina todellakin happea riitti puistossa ja oli vielä upea ilta. 

Eilen sitten sisätiloissa aloitin työt yhden pitkäaikaisen asiakasyritykseni kahvakuulatunnilla ja heitäkin oli niin kiva nähdä taas kesän jälkeen! Yritykset siis huomio: tunteja (Pilates, dynaaminen syvävenyttely ja näiden yhdistelmät sekä kahvakuula ja toiminnallinen treeni) voit kysyä myös teille hanna@sportslady.fi. 

PT-asiakkaiden treenit ovat myös alkaneet vähitellen tällä viikolla. Vielä on syksylle tilaa treenattavalle jos kaipaat henkilökohtaista valmennusta! Myös parivalmennukset ovat olleet suosittuja. Samalla treenikerralla treenaa kumpikin puolisko, tai parivalmennuksen voit ottaa myös ystävän kanssa. Näin puolitat PT-valmennuksen hinnan kun teitä on kaksi jakamassa se. Tai kaipaako kuntosaliohjelmasi päivitystä? Samalla ohjelmalla ei kannata treenata kuukaudesta tai vuodesta toiseen, kroppa kaipaa vaihtelua ja uusia ärsykkeitä jotta harjoittelusta tulee nousujohteista! Golfaaville, toimistotyötä tekeville ja ihan kaikille aktiivisille ihmisille suosittelen myös aina oman liikkuvuuden tsekkausta ja henkilökohtaisesti ohjattua dynaamista syvävenyttelyä. Venyttelyn tärkeydestä olen niin useasti kirjoittanut. Sen ansioista pääset parempiin tuloksiin, vältyt loukkaantumisilta ja parannat aineenvaihduntaasi!

Myös ravintovalmennuksia teen edelleen. Ne tapahtuvat puhelimen ja sähköpostin välityksellä, eli asuinpaikallasi ei ole väliä. Jos kesällä on kertynyt muutama ylimääräinen kilo tai ylipäätään vuosien varrella, ota rohkeasti yhteyttä niin saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan ruokavalion joka perustuu oikeaan, puhtaaseen ruokaan, ei lisäravinteisiin. 

Ihanaa elokuuta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti