Sports Lady®

Sports Lady®

3.1.2018

Kotipostausta ja alkuviikon juttuja

No vähän kevyempää postausta taas. Tällä viikolla ohjaukset ja työt ovat käynnistyneet, mutta iltatunnit alkavat vasta ensi viikolla. PT-ohjattavien kanssa on jo treenattu, ja lisäksi vuoden alku aiheuttaa erilaista kirjanpitorumbaa sekä sähköpostitulvaa kun kevään tunnit käynnistyvät. Tunteihin liittyy sitten kaikki tuntilistojen tekemiset, laskutukset, uudet musalistat ja niin edelleen. Tänään olikin pitkä päivä niin koneella kuin liikenteessä asiakkaillakin. Eilen puolestaan oli pelkkä toimistopäivä, ja sitä pääsi vähän kaupungille töiden jälkeen ystävän kanssa hömpöttelemään ja alejuttuja katsomaan. 

Boknäsillä piti käydä katsomassa joulukoristeiden ale. Sieltä oon ostanut alesta mun koristeet varmaan kaksitoista vuotta sitten. Ne ovat lempparikoristeita, jotka vuodesta toiseen kaivetaan esille. Ja löytyihän sieltä tänäkin vuonna kaikkea kaunista. Edellisen kerran ostelinkin niitä silloin 12 vuotta sitten. Kaikki sellaiset joulukoristeet "maritin", mitä ei ole pariin vuoteen käytetty. Ja nyt sai muutamalla eurolla kivoja koristeita, H&M:n alekoristeetkin maksoivat enemmän kuin nuo Boknäsit. 



Myös putelivarastoa piti vähän täydentää. Naamarasva oli loppu, samoin jätettävä hoitoaine ja kasvojen puhdistusaine. Latvialaisen Mossan tuotteet on hyvää ja edullista, ecosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Niitä ostan usein. Sarjasta mulla on myös silmänympärysvoide sekä vartalovoide. Jätettävä hoitsikka on ollut nyt jonkin aikaa Urtekramin, sekin on edullinen. Kuten blogia pidempään seuranneet tiedätte, olen vaihtanut kaiken kosmetiikan luonnonkosmetiikkaan, meikkejä ja kynsilakkoja myöden. Mitä luomumpaa, sen parempaa!

Ja lukulasitkin kävin hakemassa. Ne onkin sitten ihka ensimmäiset sellaiset :D Vanhuus ja likinäkö iski. Olin jo hetken siirtänyt puhelinta kauemmaksi itsestäni sitä katsoessa, mutta kun lukulasit laittaa päähän niin johan maailma kirkastuu lähelle! Ja on muuten kivempi blogiakin kirjoitella kun heittää rillit päähän! Eli tällainen mummolook nyt. 


Kiva päivä huipentui Solsidan leffaan. Sitä olin odottanut jo vuoden, ja vihdoin koitti se päivä! Sitä ennen otettiin smoothiet ja kahvit Stockan Joe and Juice'ssa. Tästä kahvilasta tykkään myös, koska tuotteisiin ei laiteta a) maitoa b) säilöntäaineita täynnä olevia mehuja. Smoothien juodessa kaupungilla saatat huomaamatta kipata kiduksiin jopa 600-700 kcal. Vähän riippuen mitä siinä on. Mutta esim. tuossa eilisessä (olikohan se Joe's green mile tai jotain?) oli enimmäkseen vihreää ja vain vähän omenaa. Kyselin tarkkaan sisällön kun jonoa ei ollut ja kiltisti he luettelivat paljonko avocadoa tai pinaattia siihen tulee.  Tarkemmin ottaen siinä oli 1/4 avocado, kourallinen pinaattia, vähän parsakaalia, 2 sitruunan mehu, noin puolikas omena ja vettä. Oli järjettömän hyvä smoothie, vaikka mehuksi sitä siellä kyllä kutsutaan listassa.. 

Illalla vielä leffan jälkeen piti vähän asetella uusia lyhtyjä ja kynttilöitä ja hyggeillä ennen nukkumaanmenoa. Aamulla kutsui omat treenit ja työt, joten kauhean myöhään ei viitsinyt valvoa vaikka mieli olisi vähän tehnyt laittaa kotia. Miten sitä tuleekin inspiraatio puoli yhdeltötoista illalla..




Tänään oli sitten jo paluu arkeen siltä osin, että töitä tuntui vain riittävän asiakkaiden jälkeen koneella vielä iltaan asti. Lopulta piti kuitenkin pitkän päivän jälkeen katkaista työnteko. Oli pakko keksiä jotain kun en olisi millään malttanut keskeyttää töitä ja kellokin oli jo seitsemän illalla. 

Ajoin Jumboon leikkauttamaan tukan extempore. Siitä lähtikin sentti jos toinenkin. Sen jälkeen kun lopetin hiusten värjäämisen, olen sitten leikkauttanut latvat aina vähän missä sattuu. Missä nyt satun olemaan liikenteessä milloinkin jos yhtäkkiä tulee sellainen fiilis, että nyt ehtii tai on ihan pakko. 







Kotiin tultuani jatkoin taas alekynttilöiden ja -pallojen ihastelua ja join muutaman kupin glögiä. Siihenkään ei vaan kyllästy ja nythän sitäkin saa jo alesta ;)


Aamulla taas salille ennen töitä. On kyllä niin luksusmahtavaa, että meillä on hieno sali samassa korttelissa. Arvatkaa olenko onnessani! Aamuisin teen kevyttä treeniä. Tänään (vasemman puoleiset kuvat) tein enemmän pakaraan painottuvaa settiä, eilen taas corea ja liikkuvuutta. Kevyesti ja lyhyesti fiiliksen mukaan. 

Nyt kone kiinni kuitenkin ja nukkumaan!

Xo
Hanna

8 kommenttia:

  1. Tervetuloa keski-ikään. Lasit ovat myös olleet lapsesta saakka, mutta varmaan kaksitehjen etsintä edessä. Kaikkea se ikä teetää.

    Luonnonkosmetiikkaa olen itsekin siirtynyt käyttämään enemmän. Onneksi kohtuuhintaisia sarjojakin löytyy enenmän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos :D Mun täytyy myöntää, että olen aina kyllä halunnut lasit. Ja onhan tää helpottavaa kun ei tarvitse siirtää puhelinta kovin kauaksi naamastaan kun sitä katselee ;)
      Hyvä hyvä, luonnonkosmetiikka on kyllä niin paras juttu. Kyllä aikamoista myrkkyä on moni Stockan puteli. Ihokin voi paljon paremmin ja saa hengittää kun siirtynyt näihin luonnollisempiin aineisiin. Kivaa torstai-iltaa!

      Poista
  2. Mossan tuotteista tykkään myös itse tosi paljon :) Samat löytyvätkin kaapista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne onkin kyllä hyviä ja edullisia. Tuota puhdistusainetta mulla ei ole aiemmin ollut, kiva päästä kokeilemaan sitä. Ehkä siitä jää pysyvä tuote kaappiin :) Niin kuin on jäänyt monesta muustakin Mossan tuotteesta. Mukavaa torstai-iltaa sinne!

      Poista
  3. Pari vuotta täälläkin jo ollut lukulasit. Aloin nimittäin lukemaan kännykän tekstejä toinen silmä aina kiinni...huoh, vanhuus ei tule yksin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, on se helpompi laittaa vaan lasit päähän. Sitä paitsi onhan ne aika kivat muutenkin :D Ihanaa to iltaa sinne Outi!

      Poista
  4. Kivat rillit.
    Mossan kasvoöljy käytössä. IHANA!
    Pipetin kera todella riittoisa. Mieto kiva tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, tykkään kyllä ja hyvin näillä näkee :D
      Mossan kasvoöljyä en ookkaan kokeillut, tällä hetkellä Anumati Naturals kasvoöljy ja couperosa iholle tarkoitettu seerumi on iltaisin käytössä. Ihania myös ne!
      Pipetti on muuten todella kätevä ja puteli riittää paljon pidempään jos sellainen on mukana.

      Poista