Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.4.2018

Uusia tuulia


Uusia tuulia on nyt nimittäin blogin bannerissa ja Facebookin sivun sekä Instan kuvissa. Tiedän, että uudet bannerit otetaan huonosti vastaan. Mutta mutta.. Silläkin uhalla uskalsin nyt sellaisen vaihtaa blogiin. Edellisissä kuvissa olen vielä niin kauhean vaaleahiuksinenkin.. Nyt kun oma väri on kasvanut jo koko tukkaan, on kivempi että tunnistan itseni myös yrityksen kuvista :)


Tässä kuvassa mielestäni paistaa myös auringon lisäksi se oma hyvä olo. Levännyt minä, jonka kroppa toimii. Yrittäjyydessä ja elämässä yleensä silloin kun pää kestää kovat myrskyt ja vastoinkäymiset, niin keho reagoi erilaisiin kriiseihin ja stressiin. Minulla ainakin. Mummo menee lumessa eteenpäin, mutta universumi pysäyttää kyllä ennemmin tai myöhemmin. Kaikki ne kivut ja stressi, aineenvaihdunnan hidastuminen kilpirauhasen takia.. Kaikki ne ovat tehneet minusta vahvemman ihmisen ja myös paremman valmentajan. Oman kokemuksen kautta. Ja tiedän miten sieltä suosta noustaan. Kun yleensä elämä ei ole vain ruusuilla tanssimista ja keho ja mieli ovat monimutkainen yhdistelmä. Hyvinvointi ei ole pelkästään liikkumista ja "oikein syömistä". Siihen liittyy niin paljon muutakin. 

Olen onnellinen siitä, että olen onnistunut auttamaan niin monia asiakkaitani kohti parempaa hyvinvointia. Ja olen onnellinen myös siitä, miten olen onnistunut myös auttamaan itseni tähän pisteeseen kaikkien näiden viimeisten 7 vuoden rankkojenkin kokemusten jälkeen. Yrittäjyys ei ole helppoa, eikä elämäkään. Mutta yrittäjyys on ihanaa ja elämä, silti kuitenkin kaikesta huolimatta. Mitä paremmin voit, sitä paremmin otat vastaan myös ne elämän kolhut joita väkisinkin tielle tulee. Loppuun voi vielä todeta, että kaikki alkaa nukkumisesta ja palautumisesta. Sitten ollaan jo pitkällä hyvinvoinnin kanssa. 

Ja hei Facessa jo mainostinkin, että uudelle treenattavalle on vapautunut paikka. Toinen paikka vapautuu syksyllä. Laita viestiä jos kaipaat treenaria, parempaa vointia, kevyempää olo, kunnon kohennusta, kokonaisvaltaista hyvinvointia! hanna@anttipoika.com tavoitat sähköpostitse minut ja soittaakin saa. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille teille <3 
Muistakaa ottaa aikaa itselle ja levätä <3

kuvat Mika Wallasvaara

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuli uudesta banneristasi ja kyllä, niin kuin toteatkin, kuvasta huokuu sinun hyvä olosi. Aurinkoisia päiviä myös jatkoon <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sari! Sen tekeminen kävikin sitten tosi näppärästi. Ja kiitos vielä kaikille bloggaaja kollegoille hyvistä vinkeistä <3 Ihania ja aurinkoisia päiviä myös sinulle! Kiva kun kommentoit :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää uusi banneri ja hei, vaihtelu virkistää aina. Itse vaihtelen banneria vuoden aikojen mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitti Outi ❤️ Niin virkistää, todellakin. Hyvä idis vaihdella kausittain!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Ja kyllä - banneri kuvaa juuri kuvailemisiasi asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ On kyllä mukavaa vaihtelua myös kun edellinen banneri on ollut 1,5 vuotta blogissa. Uusi sivu käännetty nyt senkin osalta. Ihanaa viikkoa ja kiva kun kommentoit!

   Poista