Sports Lady®

Sports Lady®

18.4.2018

Ilmoittaudu kesän tunneille early bird hintaan


Hei! Olette varmaan ihmetelleet missä olen viime päivät piileskellyt, kun blogi ei ole päivittynyt. Töitä on ollut valtavasti, mutta nyt palaan teille ihanien uutisten kera. Kesän 2018 puistotunnit on lyöty lukkoon ja ilmoittautuminen on alkanut. Nyt kannattaa hyödyntää Early Bird -ilmoittautujan ennakkoetu. 

Kahvakuulaa on Kumpulassa ja tänä vuonna sitä on myös Hietsussa! Sen lisäksi pidän yhdistettyä porrastreeni bootcamp tuntia Herttoniemessä, Mäyrätien portaissa. Jee! Täältä voit katsoa tarkemmin tuntitarjonnan ja hinnat. Ja ilmoittautua voit siis heti. Ja kannattaakin niin saat hyödynnettyä edun.

Kumpulan ja Hietsun kahvakuula on Hannan tyylistä kahvakuulaa, toiminnallista harjoittelua parhaimmillaan. Ei perinteistä kahvakuulan nostelua. Monipuolista ja hauskaa treeniä jossa syke nousee ja tulee hiki. Porrastreeneissä taasen tehdään monipuolista harjoittelua portaita hyödyntäen. Sen lisäksi liikkeitä oman kehon painolla.




Tällä viikolla on ollut paljon kivoja töitä ja yrittäjyyteen liittyviä haasteellisia asioita. Tässä hommassa on oltava lehmän hermot ja pysyttävä aina positiivisena ja uskottava itseensä ja kaikkeen. Mutta on ollut tosi kivoja juttujakin, ja uusia juttuja. Facetimen kautta olen tehnyt tällä viikolla pari ohjelman ohjausta. Asiakkaille on henkilökohtaisesti tehty heidän tarpeitaan vastaavat ohjelmat ja sitten olemme näyttöjen kautta tehneet liikkeitä. Minä olen näyttänyt ja selostanut ja korjannut. On siis mahdollista tilata henkilökohtainen ohjelma ohjauksineen vaikka et pääkaupunkiseudulla asuisikaan. 

Tulossa on myös parin lehtijutun kuvaukset, niistäkin olen tosi innoissani. Haasteita ja kivoja juttuja sopivassa suhteessa. Kuullaan taas ja ihanaa ja lämpöisen aurinkoista tulevaa torstaita. Huomenna pitäisi olla the ulkoilukeli.

Ja hei joko huomasit ilmaiskahvakuulatapahtuman facebookista? 20.5 sunnuntaina kahvakuulaa Intianpuistossa Kumpulassa. Tule sinäkin mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti