Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

10.4.2018

Liikkumisen ilo

Ihanaa viikon alkua! Täällä työt käynnistyi taas sunnuntai-illan kahvakuulatunnilta. Maanantaisin on yritysten tunteja, illalla on erään taloyhtiön  jumpat. Kuulaa ja venyttelyä. Jumppia on erilaisia pitkin viikkoa aina torstaihin asti. 

Tiistaisin mulla on tämä ihana Toukolan Teräksen naisten porukka ohjattavana. Näiden naisten kanssa on jumpattu viime syksystä asti. Joka toinen kerta tehdään lihaskuntoa ja joka toinen kerta venytellään. Ja on todella ilo aina tiistaisin mennä ohjaamaan tätäkin porukkaa. 

Ryhmäliikunnassa varmasti parasta on juuri se, että tiettynä päivänä näkee ystävät ja kanssajumppaajat. Näillä naisilla esimerkiksi on ollut tiivis porukka jo vuosia ja vuosia. Iso osa jumpassa käyntiä on myös kuulumisten vaihtaminen ja itse olen sitä mieltä, että juuri tuo sosiaalinen puoli ja kiva porukka on se juttu miksi harrastamaan jaksetaan aina lähteä.  


Kun mietin mitkä harrastukset ovat itsellä olleet mieluisia, on niihin aina vahvasti liittynyt myös sosiaalinen puoli ja se, että on ollut mukava ohjaaja. On ollut ihana lähteä harrastamaan ja sitä päivää on todella aina odottanut. Liikunta on ainakin itselle ollut aina henkireikä. Kun elämässä on kurjia juttuja, on liikunnasta saanut voimaa. Mulla itsellä on ollut niin masentavia ja tylyjä opettajia ihan koululiikkunnasta asti joihinkin harrastuksiinkin, ja syy harrastuksen loppumiseen on usein ollut porukan huono yhteishenki tai tylyttävä opettaja. Liikkumisen pitää olla kivaa ja parhaimmillaan siitä saa ladattua akut niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ansa Kynttiöitä on ollut omassa nuoruudessa ja elämässä aivan liikaa, joten itse yritän antaa jokaiselle tuntilaiselle ja jokaisella tunnilla niin mukavan ja kivan kokemuksen kuin vain suinkin pystyn. Ja siinä sivussa tottakai joudun vähän rääkkäämään tuntilaisia pois sieltä omalta mukavuusalueelta jotta kehitystä ja edistystä tapahtuu ;) 

Ihanaa viikkoa kaikille. Nautitaan liikkumisesta ja nautitaan hyvästä seurasta ja ihanista ihmisistä liikunnan parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti