Sports Lady®

Sports Lady®

1.5.2019

Vapun tunnelmia


Ihanaa toukokuun ensimmäistä! Täällä vappuaatto sujui rauhallisissa merkeissä ja samoin tämä vapun päiväkin. Eilen töiden jälkeen koristeltiin vähän kotia ja teimme munkkeja. Olen nykyään tosi surkea leipomaan, mutta munkit on sellainen erikoisuus mitä osaan tehdä. Munkit ja karjalanpiirakat ja muutama kakku. Siinä on omat bravuurit.  


Haettiin Intialaisesta ruokaa ja helpotin näin vapun valmistelua työpäivän päätteeksi. Mun mielestä on ihana ottaa rennosti juttujen kanssa nykyään, aina ei voi kaikki olla niin viimeisen päälle. Siitä olen viime vuosina oppinut pois: suorittamisesta ja täydellisyydestä kaiken suhteen. 

Tami oli innoissaan ensimmäisestä vapusta, ilmapalloista ja munkin tuoksusta ja hänellä oli vauhti päällä, tänään hän onkin ollut aivan väsynyt. Koira piti pitää keittiöstä pois ettei kuuma rasva roisku vahingossa päälle ja he leikkivät lapsen kanssa sen ajan kun seisoin hellan edessä.



Ihanaa seuraa ja hyvää ruokaa, koira ja lapsi ja kiva ilta. Enempää en olisi voinut toivoa. Ja ihana olla rennosti vain! 



Tein muuten ensimmäistä kertaa gluteenittomia munkkeja ja gluteeniton jauho on aina vähän haasteellisempaa työstää, mutta hyvin nämä onnistuivat! 


Tämä päivä on mennyt levon merkeissä ja olen siivonnut ja huoltanut pyörät. Ja päivän ruokavalio on ollut sama kuin eilen: intialaista ja munkkeja. 

Toivottavasti teillä on ollut ihana vappu! 

2 kommenttia:

  1. Kivan rento vappu ollut teilläkin, niin myös meillä!
    Ihanaa vappupäivää sinulle Hanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään sitä arvostaa niin lepoa kun on vapaata 😍 Ihanaa viikkoa Outi!

      Poista