Sports Lady®

Sports Lady®

27.4.2020

Kaipaatko motivaatiota - ILMAINEN VERKKOVALMENNUS


Olen miettinyt koko tämän koronakevään kuinka voisin auttaa teitä. Tilanne on ollut ja on edelleen, monelle haastava. Olen kirjoittanut näiden viikkojen aikana rutiinien tärkeydestä. Ne pitävät meidät kiinni terveellisissä elämäntavoissa. Voimme paremmin ja fiilis on parempi. Treenaaminen pitää pääkopan kunnossa ja liike on aina lääke, mutta liian rankat treenit tekevät helposti hallaa jo valmiiksi stressaantuneelle keholle. Ja sitäpaitsi kaikki eivät pidä treenaamisesta, kovista treeneistä, hikiliikunnasta. Hyvinvointia ajatellen on hyvä että liikkuminen on monipuolista, mutta täytyy sanoa että mikä tahansa liikkuminen on hyvä juttu. 



Meillä kaikilla on erilaisia elämänvaiheita ja omien kokemusten kautta olen todennut sen, että kehon toimintaan vaikuttavat niin monet muutkin asiat kuin syöminen ja liikkuminen. Minulle tuli 15 kiloa painoa lisää yrittäjyyden alkuaikoina eikä keho meinannut alkaa millään toimia. Sitten 1.5.2014 otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin kaverinkin samalla kuntoon. Kyse ei suinkaan ollut vain itsekurista (siitäkin), vaan tapojen ja ennen kaikkea ajattelutapojen muuttamisesta. Päätin, että en halua jäädä kehoni vangiksi. Ja elämä ei muutu niin kauan kunnes et muuta tarinaasi. Jos tarinasi on se, että tyydyt huonoon oloon ja ylimääräisiin kiloihin, alistut olosuhteille, etkä edes yritä, et koskaan pääse kuopasta ylös. Kuten yksi ystäväni sanoi, heität pyyhkeen kehään ja luovutat kaiken suhteen. Kun ei kuitenkaan enää onnistu. Pyyhetä ei pidä heittää kehään.



Jotain pitää tapahtua, että ihminen herää siihen haluun yrittää. Minulle tuo sysäys oli erään ihmisen ilkeät kommentit painostani kuusi vuotta sittten. Ystäväni, joka teki oman muutoksensa samaan aikaan, muutoksen jota teimme yhdessä, joutui kahden lapsen äitinä sellaisen kysymyksen kohteeksi, että "onko teille tulossa kolmas lapsi". Se riitti hänelle, ja päätös oli tehty. Molemmilla meillä oli vetämätön ja väsynyt olo ja halusimme muutosta tähän. 

Myös tämän kevään ja koronan aikana meillä kaikilla on varmasti ollut aikaa tutkia omia ajatuksiamme ja sitä mitä haluamme. Päätös on ehkä syntynyt sinullakin jo? Haluat voida paremmin? Haluat muuttaa elämäsi suunnan? 

Ja meillä kaikilla on mahdollisuus onnistua! Mikä tahansa on mahdollista! Kun päätät jotain, uskon että oikeilla työkaluilla onnistut. Ja tsempppiä siihen tarvitaan myös, jotta pysyt inspiroituneena ja motivoituneena. Me tsemppasimme 2014 ystävän kanssa toisiamme ja alkuinnostuksen ja motivoitumisen jälkeen koko hommasta pitää saada tapa. Ensimmäiset kuukaudet voit vielä vetää tahdonvoimalla, mutta se ei riitä. Motivaatio ei kestä meillä kenelläkään kauaa, kyse on tavoista ja myös ajattelutavoista. Ajatukset ja tunteet vaikuttavat myös kehon biokemiaan. Ei minuakaan aina huvita enkä ole motivoitunut. Mutta olen tehnyt hyvistä asioista itselleni tapoja ja pyrkinyt huonoista tavoista eroon. Tavat vievät meidät sinne suuntaan minne annamme niiden viedä. Annatko tapojen johtaa sinua vai voisitko sinä alkaa johtamaan niitä?

1.5 aloitetaan YHDESSÄ verkkovalmennus. 
HAASTE nimeltä BBSL challenge, joka on KAIKILLE ILMAINEN! Valmennuksen kulmakivinä ovat 5 asiaa, jotka vievät sinut kohti parempaa versiota sinusta. Nämä löydät aloitusmateriaalista. Facebook ryhmän tuki auttaa sinua jaksamaan ja tsemppaa jokaista haasteen aikana. Ryhmän ja yhteisön voima on valtava. Toukokuun aikana valitset myös yhden huonon tavan tai ruuan, mistä haluat päästä eroon. Se voi olla jätski, irtokarkit, kevytlimu, alkoholi, tupakka.. mitä tahansa!

Valmennus ei maksa mitään ja haaste käynnissä on koko toukokuun. Saat aloitusmateriaalin ja joka viikko uuden teeman ja harjoituksia, ja siihen liittyvän LIVE LUENNON joka vie sinua lähemmäksi onnistumista. 
Liittyä mukaan voit milloin tahansa, aikaisempien viikkojen luennot jäävät ryhmään tallenteena. Toukokuun ajan myös kaikki muut Sports Ladyn somekanavat tukevat sinua haasteen toteuttamisessa. 



Kaikilla meillä on mahdollisuus parempaan oloon ja onnistumiseen. Haluan auttaa myös sinua onnistumaan.

Vinkkaa haasteesta työkavereille, sukulaisille, naapureille ja ystäville. Onnistutaan yhdessä!

Mitä enemmän saadaan porukkaa mukaan, sen upeampi juttu. 

Tarvitset vain Facebook tilin ja pääset nauttimaan kaikesta tästä ja ennen kaikkea siitä mahtavasta yhteisöllisyyden voimasta ja tsempistä ryhmässä, ILMAISEKSI! Mä tsemppaan teitä ja te tsemppaatte vielä yhdessä toisianne. Tykkää Sports Ladyn FB-sivuista ja laita myös Insta -tili seurantaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti