Sports Lady®

Sports Lady®

19.4.2020

Kuinka pysyn motivoituneena?



Hei ihanat! Multa kysytään usein kuinka pysyn motivoituneena. En aina pysykään. Kyse on tavoista. 85% päivittäisistä päätöksistämme ovat tapoja. Yksi hyvä tapa on liikkua päivittäin. Se voi olla koiran kanssa ulkoilua, kotitreeniä, luonnossa liikkumista. Mitä tahansa sinulle mieleistä!

Tieto on valtaa, mutta käyttöön otettu tieto on sitäkin enemmän. Monella on tietoa siitä mitä pitäisi tehdä, on ostettuja valmennuksia, mutta ne jäävät. Kun ohjeet ottaa käyttöön ja alkaa niitä noudattaa niin asiat etenevät.


Sanotaan että 21 päivässä jostain asiasta tulee tapa ja 90 päivässä siitä tulee pysyvä muutos elämään. Viikon päästä mulla on todellinen super yllätys teille joten nyt kannattaa pysyä linjoilla. 

Uskon, että nyt jos koskaan tarvitsemme motivoitumista ja ymmärrystä omasta toiminnastamme. Koronan ajan voi käyttää hyödykseen tai sen uhriksi voi myös jäädä. Kyse on nyt omasta asennoitumisesta.




Jos tuntuu siltä, että aiemmin et ole onnistunut, saattaa kyse puhtaasti olla tavoistasi. Motivaatio saa meidät liikkeelle, itsekuri pitää liikkeellä mutta tavat ovat ratkaisu onnistumiseen ja parempaan hyvinvointiin! 

Viikon kuluttua siis luvassa jotain todella siistiä, mitä olen teitä varten nyt näiden viikkojen aikana kehitellyt. 

Ihanaa viikon alkua!

Ja hei laitoin vielä myyntiin takaisin huomenna alkavan Aineenvaihdunta käyntiin verkkovalmennuksen. Materiaali oli jo lähtenyt osallistujille, mutta kyselyitä vielä tuli päästä mukaan. Eli vielä tänään mahdollisuus lähteä mukaan (tästä). Seuraava mahdollisuus on sitten ensi syksynä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti