Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.2.2017

ThursdayMikä upea auringonpaiste tänään aamulla. Aamu oli vapaa, joten ehdin tekemään kävelylenkin ennen töihin lähtöä. Olen pitkän aikaa sitten jo lopettanut ne kukonlaulunaikaiset aamulenkit. Eli mun aamulenkki on aikaisintaan kahdeksalta aamulla. Ja koska joka aamu pitää mennä töihin, ei aamulenkkejä useinkaan tule. Ehkä perjantaisin jos on vapaa, tai torstaisin kun työt alkaa puolelta päivin... Toisaalta mulla on välillä mahis mennä kävelylle keskellä päivää kun on taukoa töissä. Tänään oli kuitenkin aivan ihana kävellä tuolla pakkasessa. Ja nauttia kiireettömästi aamusta. 


Tänään(kin) oli taas tosi kiva työpäivä. Oli niin PT-ohjattavien treeniä kuin yrityksen tuntia ja illalla vielä taloyhtiön jumppa. Mulla on niin ihania ja huippuja ohjattavia. Ihan mahtava meininki koko päivän. Ja sitä mahtavampi meininki yleensä miten enemmän on levännyt. Keskustassa oli tänään yhden asiakkaan treeni ja voi jestas kyllä siellä ihmiset ylipäätään on niin kiukkuisen ja stressantuneen näköisiä ja oloisia. Vähän hassulta tuntui itse olla melkein "lomafiiliksissä" siellä kun tunnelma vaikutti niin kireältä. Mikseivät ihmiset lepää enemmän? Elämä näyttää ihan erilaiselle väsyneenä ja levänneenä. Taas toitotan tätä unta. 
Ruokana meillä oli tänään sushi bowlia ja upposi hyvin lapselle ja hänen kaverilleen. Chiliä ja inkivääriä ehkä olisin voinut laittaa pojille vähän maltillisemmin, mutta reippaasti annokset katosivat parempiin suihin :) Ystävän tuomat kauniit, pinkit tulppaanit alkavat kuukahtaa. Se on sitten lähdettävä huomenna  kukkaostoksille. Mutta noin kauniin pinkkejä tulppaaneja mulla ei ole aikoihin ollut. Jotain kivaa kukkaa olisi ihana löytää kotia piristämään!

Viikonloppua kohti!

2 kommenttia:

  1. Hei, lueskelin tässä viikon kuulumisiasi ja olin itse myös todella pitkästä aikaa samaisena torstaina käymässä keskustassa hoitamassa hankintoja ja huomasin tuon saman asian, että monet vastaantulijat olivat väsyneen oloisia ja säteilivät sen verran huonoja energioita, että piti päästä nopeasti pois :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika sama juttu kyllä usein siellä. Liikaa kiirettä ihmisten elämässä..

      Poista