Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

11.2.2017

Viikonlopun härdelliäHeippa ihanat. Täällä viikonloppu alkoi mielenkiintoisissa merkeissä. Sähköihin ja sulakkeisiin tuli jokin oikosulku. Vaikka vaihdoin jokaisen taulusssa olevan sulakkeen, ei homma vain korjaantunut. Vanhan talon ihanuutta ;) Sähköt toimivat muuten, lukuunottamatta liettä ja pesukonetta. Niitähän ei urheilevaisessa perheessä juurikaan tarvita.. No selvittelin ihan itsekseni noita ampeereita ja kilovatteja ja näistä tiedoista varmistuuneena uskalsin tuikata pesukoneen johdon lähimpään töpseliin. Tuossa se nyt iloisesti pyörii ja savua ei nouse :)
Aamumehun sain tehtyä hyvin ja kun aloin keittämään kananmunia, ei liesi toiminut.. Siinäpä haaste kehittää proteiinipitoinen ja nälkää pitävä aamiainen ilman paistinpannua ja kattilaa. Tuorepuuroakaan en eilen illalla ollut laittanut jääkaappiin tekeytymään, joten sitäkään ei ollut tarjolla. Vitamixiä en uskalatanut alkaa pyörittää, jos jokin sulake taas leviää ylikuormituksesta kun pesukonekin pyörii.. Helppoa olisi ollut toki kipaista kaupasta hakemassa vähän rahkaa ja tehdä puuro mikrossa ja laittaa rahkaa sen päälle. Mutta koska olen ollut totaali maitotuotteita syömättömänä kuukauden verran, ei tehnyt mieli tehdä niin. Enhän mä maitotuotteita käyttänyt sitä ennenkään kuin iltaisin. Tein välillä rahkan/jugurtin sekoituksen, minne tuli marjoja ja pähkinöitä. Tämän iltapalan lopetettuani, huomasin että kuiva päänahka on parantunut. Se oli pitkään oireillut, ja olin yhdistänyt sen enemmän lisäaineisiin ja stressiin tai kuivaan sisäilmaan talvella. Mutta koska lisäaineita ei ruokavaliossa ollut, niin kuvittelin että se johtuu stressistä (mitä tietääkseni mulla ei kai olisi pitänyt olla?) tai kuivasta ilmasta. Huomasin kuitenkin, että maidostahan tuo johtui. Moni vaiva saattaa olla korjattavissa, kun jätät maitotuotteet kokonaan pois. Ja se tarkoittaa siis kaikenlaisia rahka- ja jugurttivalmisteita, cappuccinoja ja kahviin lorautettua maitoa. Eli totaalisesti maidoton ruokavalio. Suosittelen kokeilemaan. 


No aamiaiseksi oli sitten vohveleita. Pari munaa, gluteenittomia kaurajauhoja, erytriolia ja ceylonin kanelia. Ei tullut oikosulkua vohveliraudastakaan :) Loppu viikonloppu syödään sitten kuumentamatonta ruokaa ja lapsen iloksi myös noutoruokaa tai mennään syömään. Tämän viikon ulkonasyöntikiintiö nimittäin olisi muuten täytetty, kerran viikossa on tapana hakea jotain ruokaa kotonatehdyn sijaan. Eli iloinen viikonloppu tulossa lapsen kannalta! Ja mulle helppo. Pääsen relaamaan ruuanlaiton kanssa. 


Posti toi tällä viikolla ihanat Madaran kasvovoiteen ja huulirasvan. Niitä olen päässyt testailemaan ja tykkään tosi tosi paljon! Ihanat talvisen kuivalle iholle. 

Mukavaa viikonloppua. Täällä tiedossa fudista ja sitä ulkonasyömistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti