Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.2.2017

Maanantain herkkuruokia nyhjää tyhjästä periaatteellaHip hei! Hiihto sai uuden mahdollisuuden heti seuraavana päivänä. Nyt olikin parempi keli ja suksi luisti. Reilu tunnin lenkki joenvarsimaisemissa, hymy huulilla koko matkan :)


Viime päivät olen marttaillut ruokien kanssa ja syönyt kaappeja tyhjäksi, ennen kuin menen uudestaan kauppaan. Heh, no olen mä muutakin tehnyt kun syönyt niitä tyhjäksi :) Kuulosti juuri siltä, että täällä on nyt vain syöty ja syöty :D Perusvarastoja pitää täydentää nyt muutenkin, mutta samalla olen käyttänyt kaiken mahdollisen kaapeista ennen kuin ostan uutta ruokaa. 

Aamupalana tänään oli tuorepuuro, jonne kippasin eilen vikat kaurahiutaleet ja kaveriksi chiasiemeniä. Lounaaksi lämmitin linssibolognesea pakkasesta. Sitähän tuli silloin aivan valtava kattilallinen ja täytyy sanoa, että maistui tosi hyvälle hiihdon päälle. Täältä löydät reseptin "maailman helpoimpaan ja herkullisimpaan linssibologneseen"!


Päivälliseksi tein taas jääkaapissa lojuneesta bataatista bataattiransuja, sen kanssa pakkasesta seitä. Paistoin pannulla kookosöljyssä, maustoin suolalla sekä mustapippurilla ja kurkumalla (joista jälkimmäisten mausteiden terveysvaikutuksia yhdessä on hehkutettu pitkään). Aamupalaksi tulee huomenna olemaan mustikkasmoothie, pinaatilla terästettynä. Sitten onkin kaapit kyllä niin tyhjät, että ei voi sanoa martta-asennetta puuttuvan. Jääkaappi on koko päivän ammottanut tyhjyyttään, mutta kummasti sitä vain hyvää ruokaa saa loihdittua. Käyn säännöllisesti myös kuiva-aine jutut läpi ja jos huomaan, että jotain on menossa vanhaksi, keksin tehdä siitä jotain. 


Hyvää alkanutta viikkoa ja tämän viikon hiihtolomalaisille hyviä hiihtokelejä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti