Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

29.7.2017

Supermood, viikon kuulumisia ja kauneusjuttuja
Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikko! Mun vika lomaviikko on mennyt just niin kuin suunnittelin. Olen pelannut ihan älyttömästi golfia, viisi kierrosta jo tässä viikon aikana ja lisää on luvassa vielä tänään. Ihanaa on päästä pelaamaan omien ystävien ja perheen kanssa, mutta älyttömän siistiä on ollut myös pelata uusien ihmisten kanssa. Tällä viikolla oon pelannut Tuusulassa, Tapiolassa, Pickalassa ja tänään Masteriin. On kiva nähdä erilaisia kenttiä, mutta yhtä kenttää kun pelaa niin se tulee myös mukavasti tutuksi. Tämän viikon huippupäivä oli torstaina Tuusulassa kun sain elämäni ensimmäisen birdien. Ja sillä kierroksella tasoituskin laski huimasti. 
Eilen kävin taas Pickalassa Pron, Jan Forsellin luona. Hiottiin mun lyöntiä ja tuntui tosi erilaiselta sen jälkeen kun sain hyviä neuvoja ja tekniikka katsottiin kuntoon. Olen ollut todella tyytyväinen hänen opetukseensa. Jokaisen tunnin jälkeen olen saanut myös videon sähköpostiin, jossa on kooste päivän opeista ja mitä pitää harjoitella kotona. 

On sitten kyse pt:n tekemästä venyttelyohjelmasta tai kuntosali- tai kahvakuulaohjelmasta, olisi hyvä tekniikkaa käydä tarkistuttamassa silloin tällöin. Ja parhaisiin tuloksiin niin lajissa kuin lajissa pääset henkilökohtaisen valmentajan avulla. Ne treenattavani, joiden kanssa on tavattu yksi tai jopa kolme kertaa säännölliseti vuosien ajan, ovat todella edistyneet valmennuksen aikana huimaa vauhtia. 

Mutta jos golfista vielä puhutaan, se laji kaipaa aivan älyttömästi venyttelyä. Pohkeet, takareidet, lonkankoukistajat ja erityisesti nelikulmainen lannelihas ja vinot vatsalihakset kaipaavat huoltoa. Muistakaa siis muutkin lajin harrastaja venytellä. Itse olen tehnyt paljon venyttelyohjelmia asiakkailleni. On sitten ongelmana ollut yksipuolisen työasennon tuomat kivut ja jumit tai ylipäätään jäykkyys kropassa. On hienoa, että nykyään venyttelyn merkitystä aletaan tiedostaa ja ihmiset ymmärtävät, että oikein tehtynä siitä saa parhaan mahdollisen avun. Kuvalliset ja sanalliset ohjeet jäävät asiakkaalle, ja heidän kanssa tavataan säännölliseti ja katsotaan että venytykset tehdään oikein. Näin harjoittelusta saadaan paras mahdollinen hyöty irti. 


Lauantaiaamun kauneusjuttuja sitten. Fiilis on tällä hetkellä varsinaisen super, joten Supermoodin tuotteet sopivat nimensäkin puolesta nyt tähän aamuun loistavasti. Ja myös niiden toimivuuden vuoksi. Mehulla kuitenkin aloitin aamun. Mehu on kuulunut arkeen jo pari vuotta joka aamu. Mehustamisjuttuja voit enemmän lukea tunnisteesta "vihermehu".
Sitten sain muutaman ihanan tuotteen testiin alkukesästä. Mut oli kutsuttu Supermoodin tilaisuuteen, mutta en valitettavasti päässyt töiden takia. Liikunta-alan yrittäjän iltapainotteinen työ rajoittaa tosi paljon osallistumista tällaisiin juttuihin, mihin taas olisi bloggaajana kiva joskus päästä. Se välillä harmittaa. Sain kuitenkin tuotteita postissa kotiin :) Kollageenisuklaat meni paketista heti, niitä en ehtinyt edes kuvata. Mutta olivat tosi hyviä!
Levitin naamion kasvoille ennen kuin aloin tehdä aamun mehua. Se sai vaikuttaa mehustamisen ajan ja kun mehu oli nautittu, pesin naamion pois. Tästä tulee kasvot ihanaksi, se ei kuivu iholle vaan kosteuttaa hyvin. Sitä naama tosiaan tänään kaipasi, kun on koko viikon heilunut ulkona mailan varressa. Naamion jälkeen päivävoide. Tämä tekee ihosta ihanan raikkaan ja napakan tuntuisen. 


Sitten vielä kollageenijuomaa varsinaisen aamiaisen kyytipoikana. Nyt on aamun hommat tehty, seuraavaksi eväiden tekoon ja kohti golf kenttää. Tänään erityisellä innolla pelaamaan, kun pääsen eilisen tunnin oppeja taas harjoittelemaan! Ihanaa viikonloppua kaikille! Jee, superfiiliksellä tähän päivään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti