Sports Lady®

Sports Lady®

17.10.2017

Hyvä arki


Toisilla on alkanut syysloma ja toisilla se antaa vielä odottaa itseään. Täällä viikko alkanut työn touhussa ja on ihana olla takaisin arjessa. Täytyy myöntää arki on parasta. Olihan se kiva olla Tallinnassa ja nauttia viikonlopusta, mutta kyllä hyvä arki on se mikä tekee onnelliseksi. Sitä arkea se elämä suurimmaksi osaksi on, joten arjesta pitäisi pystyä muokkaamaan sellainen elämä itselle että on kiva herätä aamuisin ja nauttia niistä arjen jutuista. 

Ajesta ehdottomasti laadukkaammaksi tekee sen, että nukkuu ja lepää tarpeeksi. Liikkuu sopivasti ja pitää itsestään muutenkin huolta. Treeninkään ei tarvitse aina olla niin sata lasissa meininkiä. Ja välillä se voi toki olla ja saakin olla! Kotonakin voi jumpata ja nyt kun ei sada on ihana käydä kävelyllä. Ja se venyttely. Pieni kertaus taas arjen hyvinvointia lisäävistä jutuista.


Kotitreeni -tunnisteesta löytyy täältä blogista paljon erilaisia treenivinkkejä, myös lomalaisille joilla ei reissussa ole ehkä välineitä mukana. Oman kehon painolla tehtävät treenit on aivan loistavia silloin!



Mä kävin pitkästä aikaa tänään aamulenkillä. Oli ihana kävellä ja ihastella syksyistä maisemaa. Lokakuu on kaunein kuukausi vuodesta mun mielestä. 



Ennen aamulenkkiä tein vihermehun ja join luomukahvin kauramaidolla. Ja testasin uutta kollageenivalmistetta jonka ostin. Se on kätevä ottaa matkallekin mukaan, jos haluaa nauttia jotain raikasta ja kaunistavaa, kun mehua ei voi reissussa tehdä. 


Tätä se arki taas on. Meikkiä ei juuri tule käytettyä ja hamekin vaihtui taas viikonlopun jälkeen näihin normi sporttivaatteisiin (kurkkaa myös edellinen Tallinnan postaus jos et sitä vielä lukenut, jäi postaamatta faceenkin..). Tuhkimon kurpitsavaunut ovat niin sanotusti tiessään.. Mutta arki on hyvää ja vuosi vuodelta siitä on tullut parempaa, kun olen yrittäjänä ymmärtänyt ja oivaltanut sen miten paljon pitää oikeasti panostaa lepoon ja palautumiseen. Vuosi on mennyt taas huimaa vauhtia, mutta hienoa on se että vointi ja jaksaminen on ihan eri luokkaa kuin vaikka pari vuotta sitten. Ja taas vielä paljon parempi kuin vuosikin sitten. Vaikka ikää tulee, niin tulee sitä iän tuomaa viisauttakin kai ja malttia asioihin. Aina ei tarvitse heilua joka paikassa ja suorittamalla suorittaa asioita. On hyvä, että elämä on ihan tavallista ja lepoa tulee riittävästi. Huomenna tulee 41 mittariin ja silti koen olevani taas paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten. Huomiselle ei ole suunnitteilla mitään. Jos sitä kävisi kävelyllä ja vain ottaisi rennosti <3

1 kommentti: