Sports Lady®

Sports Lady®

19.10.2017

Perillä kohteessa


Terkkuja Mallorcalta. Varasin tänne mun ihka ensimmäisen golfmatkan. Tosi jännää, koska en ole aikaisemmin pelannut kuin Suomessa. Tai oikeastaan pääkaupunkiseudulla. Pakkasin golfbagin suojapussiin ja tarvittavat tavarat laukkuihin. Oli tosi paljon miettimistä mitä sitä tarvitsee tällaisella matkalla. Lento lähti jo seiskan jälkeen aamulla ja hotellilla oltiin jo yhden aikaan. Kävin syömässä meidän ryhmän tyyppien kanssa keiden vieressä istuin koneessa, ja sitten lenkillä ja nyt ennen illallista meillä on infoa viikon tulevista peleistä ja kilpailuista. Kääk ja siistiä! Mun ekat kisat :D



Eilinen synttäripäivä meni ihan vaan töitä tehden ja lokoisasti kotona loikoillen ja pakaten. Mutta nyt voi sitten juoda sen synttäriskumpankin täällä tänään!



Täällä sataa tietenkin vettä. No ei se haittaa. Pitäisi olla reissun ainoa sadepäivä. Ja lenkkeilyä se ei todellakaan haitannut, oli tosi kaunista. Meitä on matkalla 24 ja olen joukon juniori. Nyt dinnerille kuuntelemaan viikon info ja samalla selviää kilpailujutut ja peliryhmät. 




Stay tuned jos kiinnostaa golf untuvikon matka Mallorcalla. Huominen kenttä pitäisi olla tosi hieno, upein niistä neljästä millä pelataan. Can't wait!

Xo
Hanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti