Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.10.2017

Monday Motivation & kauneusjuttuja

Se ois sitten maanantai taas! Toivottavasti teillä oli hyvä viikonloppu. Täällä on nukuttu kellon ympäri molempina öinä. Eilen noustiin lapsen kanssa vasta puoli yksitoista. Ja tänään oli myös ihana herätä uuteen viikkoon, virkeänä. Lauantaina pidin täysin lepopäivän treeneistä. No siivosin kyllä, että ei sitä ihan ole löhötty koko viikonloppua. Ja aamupäivä meni lapselle shoppaillessa juttuja. Ensi viikonloppuna on turnausreissu, joten sinne piti hankkia sitä sun tätä. Ja muutenkin vaatetta ja muuta tarpeellista. Eli hyvä viikonloppu. Lepoa hyvin ja saatiin hoidettua paljon asioita. Erityisen iloinen oon siitä, että sain kylppärin ja vessan kuurattua ihan kunnolla, seiniä myöten. Se on aina iso homma ja siihen ryhtyminen vaatii vaan sen oikean hetken. Maanantain aamuun kuului pitkästä aikaa aamulenkki. Se kyllä piristää aina. Ja nyt oli hyvä mennä kun oli levännyt viikonlopun hyvin. Tänään aamulla vetäisin myös kookosöljyt päähän ennen lenkille lähtöä. Pipo päähän ja metsään. Hieron sen aina koko päänahkaan ja lopulta latvaan asti. Ja sitten tunniksi ulos. Se on hyvä ja halpa hiusten ja päänahan hellimiskeino. Ja hiusten kuivaamisen aikana sitten suihkun jälkeen purskuttelin kookosöljyä vielä suussa. Oil pullingista oon kirjoittanut aikaisemminkin ja se on hyvä keino pitää suu puhtaana ja hampaat valkoisina.
Toinen hyvä ja edullinen juttu on tää käsivoide. Sen löysin Stokalta. Maksaa vähän reilut neljä euroa. Ihana tuoksukin siinä! Ja samaa sarjaa on myös jalkavoide sekä käsisaippua. Nekin saman hintaisia. Reilulla kahdellatoista eurolla saa 3 ihanaa tuotetta. 

Kun nukkuu ja muistaa levätä tarpeeksi, jaksaa liikkuakin. Ja liikunnasta saa aina virtaa ja hyvää oloa, pitkäksi aikaa. Muistetaan levätä ja liikutaan sopivasti <3

Sellaiset vinkit tähän viikkoon. Nyt töiden ja asiakkaiden kimppuun. Ihanaa viikon alkua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti