Sports Lady®

Sports Lady®

21.1.2019

Miten inspiroivaa onkaan...

..kun lukee hyvää kirjaa! 


Edellisessä postauksessa kirjoitin tilaamistani kirjoista ja linkkasin siihen aikaisemman postaukseni "Goal Digger - Tee tavoitteet ja muuta elämäsi"

Ensimmäisenä aloitin lukemaan Oprahin "Own it" kirjaa ja laitan sieltä yhden ajatuksen tänne omaan blogiin. Kirjoitin nimittäin juuri tästä aiheesta lauantaina aamulla instapäivityksen, iltapäivällä otin kirjan käteen ja törmäsin siellä samaiseen ajatukseen. Kirjassa on otteita eri vuosilta Oprah'n ajatuksista. Sitä voi lukea putkeen useamman sivun tai ottaa sieltä hänen ajatuksiaan pari kerrallaan. Itse luin kirjan heti puoleen väliin.


Running your own race

The way you step up your game is not to worry about the other guy in any situation, because you can't control the other guy. You only have control over yourself. So it's like running a race. The energy that it takes to look back and see where the other guys are takes energy away from you.. Don't waste your time in the race looking back to see where the other guy is or what the other guy is doing. It's not about the other guy. It's about what you can do. 

- Oprah's Master Class, March 27, 2011

Eilen taas aloitin Tony Robbinsin Awaken the Giant Wihtin -kirjan, ja se on niin älyttömän hyvä etten malttaisi sitä kädestäni laskea. 

Ottakaa itsellenne esikuvia, positiivisia ja menestyneitä sellaisia. Polkupyörää ei voi keksiä uudelleen, mutta esikuvia mallintamalla pystyt parantamaan oman elämän laatua nappaamalta heiltä vinkkejä omaan tekemiseen. Näin säästät myös aikaa kun et itse joudu "keksimään" asioita vaan saat apuja kun toinen ne on jo keksinyt. 

Tällä hetkellä olen tosi onnellinen ja kiitollinen tuosta vuodenvaihteen kamalasta sairaudestani, joka laittoi minut lepäämään kuukaudeksi. Löysin sinä aikana niin paljon hyviä kirjoja ja inspiraatiota omaan tekemiseen. Mikään suunnittelupäivä ei varmastikaan ole tuonut yhtä paljon inspiraatiota ja luovuutta tai innostusta ja päättäväisyyttä omaan tekemiseen kuin näiden kaikkien kirjojen lukeminen, itsetutkiskelu ja pysähtyminen niin isojen kuin pientenkin asioiden äärelle. Kaiken voi kääntää aina voitoksi, myös vastoinkäymiset. 

Olo on tällä hetkellä jo täysin terve. Eilen vedin ensimmäisen kuulatunnin ihan kunnolla. Aamun ulkoilut on tehty koirulin kanssa ja aamiaista söin katsellen kuun pimennystä keittiön ikkunasta. Työt ja asiakkaat kutsuvat ja ihana mennä töihin. Pitkä päivä on tulossa, aamusta iltaan asti ohjauksia pienellä breikillä höystettynä päivällä tosin. 

Ihanaa ja inspiroivaa maanantaita ja mahtavaa viikon alkua teille kaikille!
Xo
Hanna


2 kommenttia: