Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

30.1.2019

Lomalla viimeinkin


Täällä on ollut melkoisen tiukka päivä. Aloitin työt aamulla ja sitten tulin kotiin normiaikaan päivällä viemään Tamia ulos. Olen lähdössä reissuun huomenna ja koirulille oli varattu hoitopaikka. Ulkoilun jälkeen pakkasin pikkuisen tavarat ja ajelin viemään häntä hoitopaikkaan. Ensimmäinen kerta ikinä kun olen tästä pienestä rakkaasta erossa. Itkin ensimmäiset 15 minuuttia kun ajoin kotia kohti.. Aivan kauheaa.. 


Sitten vielä töihin takaisin asiakkaita ohjaamaan ja olipa todella outoa palata tyhjään kotiin. Kyllä sitä vain viidessä kuukaudessa on hitsautunut niin yhteen tämän pienen söpöläisen kanssa. Toisaalta nyt pitää osata nauttia kyllä tästä tilanteesta, sillä ensimmäistä kertaa melkein puoleen vuoteen saan nukkua rauhassa. Kukaan ei rapsuttele makuuhuoneen ovea 5.30. Saan nukkua vähän pidempään. 

Laukku reissua varten on pakattu ja on aivan ihanaa ja odotettua lähteä viettämään lomaa huomenna, vaikka se ei kovin pitkä eikä pitkälle olekaan. Mutta odotan ja aion nauttia. On hyvää seuraa ja ihania luksusjuttuja luvassa. Tässä on syysloma ja koko joululoma nimittäin vietetty sairasvuoteella. 

Nyt on kello puoli kymmenen. Saan mennä suoraan omaan sänkyyn, sen sijaan että lähtisin vielä ulos käyttämään koiraa. Kaikkeen tottuu ja elämä on niin muuttunut, että tämä entinen normi tuntuu jo ihan hassulle. Kaikesta olen kiitollinen. Normi arjesta ja tulevasta lomasta. Viikonloppuna palataan blogissa, instan stoori taasen päivittyy myös lomalta. 

Be Well,
Hanna

2 kommenttia:

  1. Kiitos Outi! Oli kyllä ihana pieni loma ja teki hyvää. Ja ihana on päästä taas kotiin ja Onnin ja Tamin luo <3

    VastaaPoista