Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

22.2.2015

Loppunäytöt Kisakalliossa


Huh mikä viikonloppu. Varmaan yksi henkisesti raskaimpien joukossa. Yli vuoden opiskelu huipentui näihin näyttöihin Kisakalliossa. Lauantaina oli Method Putkiston näyttötutkinnot ja samana päivänä iltapäivällä vielä oma, fyysinen näyttö. Olin tyytyväinen omaan suoriutumiseen, vaikka aina tietysti olisi voinut paremminkin mennä. Päivän jälkeen jäätiin kurssikavereiden kanssa päivälliselle ja käytiin kaikkea läpi meidän ryhmän kanssa. On kyllä niin loistava ryhmä ja mieletön henki tässä porukassa. Ruokaa, lasi viiniä ja maailman parantamista. Nukahdin oikeastaan heti kun pääsin huoneeseen, ysiltä. Ei tullut mieleenkään alkaa harjoittelemaan seuraavaa päivää ja MP PIlateksen loppunäyttöä varten. Nukuin 10 tuntia ja sitten suoraan aamiaisen kautta Pilatekseen. Aikaa suunnitella tunti oli noin puoli tuntia ja sitten näyttöön. Kyllä oli jo niin takki tyhjä tämän näytön jälkeen, mutta sitten vielä fyysinen näyttö.

Nyt vielä pitämään kuulatunti ja sitten mua odottaa ihana illallinen. Aikamoinen viikonloppu ja hengissä selvittiin. Kiitos meidän aivan mielettömän upealle ryhmälle, sekä Annelle ja Marjalle.


Todistukset saadaan sitten elokuussa Vanajan Linnassa ja sitä ennen on aikaa vielä tehdä pari tehtävää kansiosta, pitää tunteja, treenata itse, observoida ja avustaa. Eli elokuussa sitten virallisesti se ohjaajan hattu päähän, ja siinä vaiheessa on taas monta asiaa ja kokemusta taitavampi. Ja tästä se tie oikeastaan näiden lajien parissa alkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti