Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

1.2.2015

Viikonlopun tsembaloita

perjantaina lähdössä konserttiin
Hei ja hyvää sunnuntaita. Onpa ollut koko blogihistorian hiljaisin viikko. Töitä on ollut ja sitten viikonloppuna oli tosi paljon kaikkea kivaa ohjelmaa ja ystävien näkemistä. Ihanaa tekemistä ja rakkaita ystäviä ja vähän jouduin priorisoimaan juttuja. Perjantaina olin Katjan kanssa kuuntelemassa Aleksanterin Teatterissa Veeti Kalliota ja Laura Voutilaista, "Voimaballadeja". Oli tosi hienot tulkinnat ja mahtavan kiva ilta muutenkin. Lauantaina sitten aamupäivällä Eeva vei mut brunssille Sandroon. Ja lauantai-ilta meni Birgitan kanssa sushia syöden ja bilettäen. Näiden ihanien ystävien, herkkujen ja nollaamisen avulla jaksaa taas helmikuun rutistukset. Ystävät ja ilonen mieli on kyllä elämän suola. Ja vaikka mä miten rakastan aamulenkkeillä ja syödä terveellisesti niin on aivan mahtavaa välillä vähän pistää ranttaliksi.

aamiaisen ensimmäinen lautasellinen Sandrossa
dinneriä jota edelsi muutamat karkit ja suklaat

Tänään kulki kuulatuntikin hyvin. Enegiaa riitti kaikista herkuista. Kävin aamulenkillä ja tädin luona kyläilemässä ennen illan tuntia. Nyt on kyllä enemmän kuin hyvä fiilis! Kiitos kaikille ihanille ihmisille tästä viikonlopusta!

Sunday morning
Tammikuussa tuli kiitettävästi kuulatuntejaomia treenejä ja aamulenkkejäkin 5-6 aamuna joka viikkoJa mua ei yhtään ole aamulenkkeillessä haitannut tuo pimeys tai liukkausTekosyitä varmasti löytyy aina ja mulla ei ole yhtään tekosyytä olla lähtemättä aamuisin ulosPäivä lähtee niin hyvin käyntiin kun käy metsässä kuuntelemassa lintujen laulua ja hengittämässä raitista ilmaa! Näillä eväin myös helmikuuhun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti