Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

25.2.2015

Yrittäjän arkea - The more you are thankful the more you...


Koko talvi on painettu töitä hulluna ja tällä hetkellä kalenteri on mukavasti täynnä. Jo alkuvuodesta on tapahtunut paljon ihania asioita, niin töiden kuin yksityiselämänkin kanssa. Ja tuntuu, että ne vain jatkuvat. Ja sitten on ollut niitä haasteellisia tilanteita joista tunnun saavan vain lisää voimaaJa aina mitä enemmän joku yrittää vaikka tylyttääsen vahvempi olenBloginkin kanssa on pari uutta yhteistyökuviota viritteillä ja jotenkin kaikki palaset ovat alkaneet loksahdella paikoilleenvähitellen. Lomaa en tosin ole ehtinyt pitää. Aavistuksen mieli halajaa nyt jonnekin. Fiilistelin tässä viime kevään Pariisin reissun kuvia. Siitäkin on kohta vuosi! Sitä lomaa vain pitää yrittäjän ottaa, mutta nyt on lomat palaneet opiskeluun. Ja rahat myös ;)


Tämän vuoden agendalla on myös paljon yritykseen liittyviä kuvioita ja "to do -listalla" muutamia isompia juttuja. Oon kyllä niin innoissani tästä mun jutusta tällä hetkellä. Sanotaan, että pari vuotta siihen meni, että näihin yrittäjän paineisiin tottui (tai ei kai niihin ikinä voi täysin tottua..?). Ja että oppi priorisoimaan ja järkeistämään toimintaa. Ja sai kaiken pyörimään. Ja edelleen tämä on sitä, että on osattava ottaa se oma hetki itselle ja malttaa myös pitää lomaa joskus. Ja silti mä välillä aina mietin miten helppoa ois olla toimistossa! Mutta sitten kuitenkin miten ihanaa tää on kaikesta rasittavuudestaan huolimattaYrittäjyys on elämäntapaja mulla on maailman parhaat asiakkaat!  

Talvella, joulukuussa, mun piti lähteä reissuun. En lähtenyt onneksi. Joulukuu oli samalla pientä itsetutkiskelun aikaa. Vaikka lomalla on niin helppo nollata asioita kun pääsee tutusta kuviosta pois, niin kuitenkin se kotona "pään hakkaaminen seinään" saattaa olla joskus parempi vaihtoehto. On oikeasti pakko pysähtyä. Eli nyt olen tyytyväinen etten ole ollut missään reissussa. Jos sellainen kevään aikana tulee, pystyn siitä nyt nauttimaankin enemmän, sillä talven aikana olen saanut niin paljon aikaiseksi ihan joka kantilta ajateltuna.

Aamulla aion mennä aamulenkille ja kello on soimassa aikaisin kukonlaulun aikaan. Seuraakin aamulenkille on sovittu. Etäkävelyä ystävän kanssa. Voi vaihtaa kuulumiset aamulla kummankin lenkin aikaan puhelimessa jos välimatka on pidempieikä pääse yhdessä kävelylle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti