Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

27.2.2015

Tulinen kukkakaali-chili keitto

Tällaista ruokaa eilenTää on yksi mun lempparikeitoista ja siinä riittää potkua! Teki mieli tulista ja lämmittävää ruokaa ja keittoa erityisestiLaitoin lopuksi joukkoon protskuksi vähän paistettua broilerin jauhelihaa ja keitosta tuli näin ruokaisampi.

Kukkakaali Chili keitto

6 valkosipulinkynttä
1/2 chili
oliiviöljyä
luomukasvisliemikuutio
1 kukkakaali
4 isoa porkkanaa
5-7 dl vettä
tuoretta inkivääriä maun mukaan
himalajan ruususuolaa
mustapippuria myllystä

Paloittele valkosipuli ja chiliKuullota oliiviöljyssä ja lisää joukkoon paloitellut  kasviksetPyörittele kasvikset keskenään ja lisää sitten reilu puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutioKeitä kunnes vihannekset ovat pehmenneetLaita tuore inkivääri blenderiin ja kaada kasvikset sekä vesi joukkoonLisää suola ja mustapippuri ja pyöritä noin minuutti.

Teen nykyään ihan kaikki keitotkin itseSyön kehoani kuunnellen ja viime vuosina syöminen on mennyt puhtaampaan ja puhtaampaan suuntaan. Osaksi myös tämän myötä keho on tullut tietoiseksi sen tarpeistaVaikkapa juhlaviikonlopun jälkeen keho kaipaa vihreää ja kaikkeajoka tekee sen taas emäksisemmäksiUsein keskitymme vain ravintoaineisiin ja mietimme ruuan keveyttä ja vähärasvaisuuttaJa sitten kaipaamme juuri sitä mikä meiltä kielletäänKieltäydymme jopa kaurapuurosta ja ruisleivästä arkenamutta sitten kun tulee viikonloppu niin käydään pizzalla ja ostetaan makuunin säkkiSuurin osa ihmisistä syö juuri sitä mitä he ovat aina syöneet: nakkikastikettamakaronilaatikkoaleipääprosessoituja maitotuotteita ja -lihatuotteitaNäiden myötä kehon omat entsyymi- ja energiavarastot vähenevät ja oma tuntuma kehosta katoaaOlen huomannut itse senMitä puhtaampaan ravintoon olen siirtynytsitä tietoisemmaksi olen kehostani tullut ja keho kertoo mitä se millonkin kaipaa! Ja toki mitä puhtaammin olen syönytsen vähemmän olen sairastanutOllaan lapsen kanssa seurattu vierestä ystävien ja koulukavereiden sairastamistaRavinnolla on iso merkitysItse tosin suutuin joskuskun minulle näin sanottiin enkä uskonutNyt uskonKannattaa joskus katsoa kriittisesti omaa ruokavaliotavaikka se olisikin tervellinen.


Ja erityisesti painoa pudotettaessa kannattaa suosia oikeaa puhdasta ruokaa. Ravintovalmennuksesta saat 20% edun helmikuun loppuun astiEli kun lauantaihin mennessä varaat valmennuksen saat alennuksenRavintovalmennuksessa sinulle suunnitellaan yksilöllinen ruokavalio jota on mahdollista noudattaa juuri sinun arjessasiKesään on vielä aikaa ja siihen mennessä tiputat helposti kymmenen kiloa ja enemmänkin riippuen lähtötilanteesta. Lisätiedot hanna@sportslady.fi.

2 kommenttia:

  1. Tämä keitto lähtee kyllä testiin! Vaikuttaa niin hyvältä että! -Imppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on yksi parhaista keitoista mun mielestä. Siihen ei vain kyllästy :) Hyvä ja helppo ja halpa!

      Poista