Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.2.2015

Enjoy this moment

Loistavaa talvilomaa kaikille lomailijoille! Ihanaa miten loistavat ilmat saatiin! Täällä jatkuu keskittyminen viikonlopun Method Putkisto loppunäyttöihin ja vähän on tällä viikolla myös töitä, ihan kaikki asiakkaat ei ole karanneet hiihtämään :) 

Tunnit on tällä viikolla normaalisti Kumpulassa. Jos vaikka joku hiihtolomalainen haluaa tulla kertamaksulla päivätunnille, se on mahdollista. Ja nyt tuntia pitämässä on jo viikkoa vaille valmis ohjaaja ;) Olen syyskuusta asti harjoitellut MP ryhmän kanssa ja tämän vuoden alusta Pilates ryhmän kanssa. On ollut todella antoisaa ja mulla on aivan ihanat ryhmät. Ja viikonloppuna yli vuoden koulutus huipentuu näyttöihin! Tunnit/kurssit muuten jatkuvat vielä näyttöjen jälkeenkin huhtikuulle eli tervetuloa nauttimaan näistä lajeista vielä edullisempaan hintaan!

Keskiviikko klo 11.30-12.30 Method Putkisto
Torstai klo 12.30-13.30 MP Pilates

Niin ja sunnuntaina illalla kuulatunti ihan normaalisti klo 18.30.Aamu on kyllä paras hetki päivästä ja etenkin jos ei ole kiire minnekään! Smoothiekin on mukavampi juoda lasista kuin laittaa se pulloon evääksi! Ja itse nautin usein aamuisin vihersmoothienYritän pitää huolta kehon happo/emäs -tasapainostaja monen ihmisen kehot ovatkin ylihappoisia nykyravinnon takia kun syödään liikaa viljaasokereitajuustoalihaa ja kahvia tai maitotuotteitaKiinnitän huomiota ruuan happamuuteen/emäksisyyteen ja yritän pitää oman kehon tuntemusten kautta mahdollisimman tasapainossaKyllä keho yleensä kertoomilloin se mitäkin kaipaaJa hapan keho on aina alttiimpi sairastumaankin.


Vihersmoothien hyödyt

       edistää ravinteiden imeytymistä (kalsium, rauta ja B-vitamiini)
       lisää energiaa
       parantaa astmaa ja allergioita
       parantaa ihon kuntoa ja ehkäisee ikääntymistä
       vähentää mielihaluja huonompiin ruokiin
       ehkäisee masennusta
       tasaa verensokeria
       parantaa ruoansulatusta
       ehkäisee loisia ja infektioita


Aamun smoothiessa tänään simppelisti pinaattia, korianteria, sitruunan mehua ja Himalajan ruususuolaa. Pakko muuten todeta, että ajattelin tänään aamulla että jättäisin pinaatin pesemättä (en tietenkään jätä ikinä pesemättämutta en tiedä miksi nyt ajattelin niin?). Pesen aina kaikki kasvikset. Mutta jotenkin laiskotti ja ajattelin, ettei niissä mitään ole. Olisi kyllä tullut multainen smoothie, jos en olisi pessyt. Järkyttävän iso multapaakku siellä rasiassa. Pesettehän te aina kaikki kasvikset?

Muuten Kumpulassa pidettävän helmikuun luonnollisen ravinnon kurssi joka pureutuu asiaan aamupalojen kautta on täynnäVastaava kurssi järjestetään suuren suosion vuoksi myös maaliskuun 15päiväSports Ladyn faceen postasin näistä eilen infoa ja siellä kannattaa seurailla mitä kaikkea uutta on tulossa! 

Aurinkoista päivää kaikille ja ihanaa lomaa!
6 kommenttia:

 1. Moikka Hanna! Tsemppiä loppunäyttöihin. Tulisin niin mielelläni sun MP-tunneille, mutta olet ns. väärällä puolella kaupunkia ja päiväaikakaan ei sovi.

  Oletko ajatellut jos mahdollisesti voisit ottaa jonkun vakkaritunnin aamuun tai iltaan johonkin keskustan suuntaan? Täällä olisi yksi innokas.

  Jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tulossa myös sinne suuntaan tässä jossain vaiheessa :) Täältä Kumpulasta on ollut hyvä aloittaa ja myös täällä tunnit jatkuu.

   Kiitos Jaana tosi paljon, sitä tarvitaan! Ihanaa viikkoa sinne!

   Poista
  2. Jees. Jään odottamaan. Ja mukaan tulen.

   Jaana

   Poista
 2. Tsemppiä loppunäyttöihin Hanna, hyvin ne menee :)
  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna :) Aika mahtava fiilis kyllä nyt. Nopeasti mennyt tää reilun vuoden pätkä. Ja ihanaa saada tsemppailua loppunäyttöihin. Kiitos vielä :) Aurinkoa sun viikkoon!

   Poista
 3. Jee! Mahtavaa Jaana! Mä laitan sitten infoa kyllä <3

  VastaaPoista