Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.2.2015

Sweet Dreams


Viikonlopun herkuttelu ja nollaus teki hyvää. Maanantai lähti reippaasti käyntiin heti aamusta asiakkaan kuulatunnilla ja tänään on tullut vedettyä pari kuulatuntia. Iltapäivän smoothien joukkoon laitoin vähän extra boostina fsf:n sport herbs -valmistetta joka antaa lisää virtaa.

Maanantain smoothie

2 dl jäisiä mansikoita
30g Solgarin Whey to Go suklaa protskua
1 rkl chia siemeniä
1 pss Sport Herbs -jauhetta
2 dl vettä


Ajattelin listata muutaman kohdan miten olette lähempänä unelmaanne. On se sitten painonpudotustavoite, urheiluun tai hyvinvointiin liittyvä tavoite.. Tai kenties jokin muu tavoite elämässä :) Asioista on turha kitistä jos niille ei tee mitään. Ja murehtia ei kannata niistä asioista, joille et mitään voi. Ainakaan liikaa. Moni on tammikuussa aloittanut jonkin unelmansa tavoittelemisen ja sitä kannattaa ehdottomasti jatkaa!

1) Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Kirjaa ne ylös. Mitä haluat saavuttaa?

2) Onnistumisen tunteen saa yleensä siellä mukavuusalueen ulkopuolella. Miten voisit poistua vähän kultaiselta keskitieltä?

3) Aseta tavoite ja etene tavoitettavissa kohti! Kuinka paljon haluat sitä ja oletko valmis taistelemaan sen puolesta? Yleensä jostain on luovuttava saadakseen jotain uutta tilalle ;)

4) Älä vertaa itseäsi muihin. Mieti sen sijaan miten sinä voit kehittyä ja olla tavoitettasi lähempänä! Toinen pudottaa kolme kiloa viikossa ja toinen muutaman sata grammaa..

5) Älä lannistu vastoinkäymisistä! Oikeasti se mikä ei tapa se vahvistaa. Aina tulee vastoinkäymisiä eikä elämä ole koskaan tasaista. Aina tulee jotain, mutta asiat on hyvä oppia kohtaamaan.. Kun voitat itsesi, olet oman itsesi parempi versio ja elät parhaan mahdollisen elämän. Niitä on kuitenkin vain yksi.

6) asiat eivät tapahdu hetkessä. Jos olet lihonut muutamassa vuodessa vaikka 10 kiloa, ne eivät lähde viikossa tai kuukaudessa. Paitsi ehkä "Rakas sinusta on tullut pullukka" -ohjelmassa ;)

7) Ajattele positiivisesti! Onnistut kun päätät ja haluat! Just do it! Jos jollekin asialle on tilaus niin laita se tilaukseen <3

8) Inspiroidu onnistujista, älä ärsyynny. Jos joku saavuttaa jotain, ehkä sinäkin voit!? Ota mallia hyvistä tyypeistä! Muiden menestys ei ole sinulta pois, päinvastoin! Mulle parasta inspiraatiota ovat mun mahtavat asiakkaat.

9) Älä luovuta! Never give up!

10) Puhu itsellesi positiiviseen sävyyn, liian ankara ei saa olla. Ajattele itsestäsi hyvää ja ole ylpeä itsestäsi. Kehu ja kiitä itseäsi. Hyvien asioiden sanominen myös muille on tärkeää. Niitä kuulee kuitenkin aika harvoin. Miksi jättää ne sanomatta jos kerran aihetta on :)

Ihanaa viikkoa ja tsemppiä helmikuun koitoksiin!

2 kommenttia:

  1. Hienoja pointteja kaikki 10 kohtaa mitä olit kirjoittanut! hyvää viikkoa sinullekin:)

    VastaaPoista