Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

7.9.2017

Viikon kuulumisia ja shottijuttujaHei ihanat! Että viikot voi mennä nopeasti. Tällä viikolla alkoi uutuustunti Kahvakuula goes functional Kumpulassa. Sinne mahtuu vielä mukaan ja pääsee jyvälle hyvin jutuista! 

Töiden lisäksi olen sitten pari kertaa päässyt pelaamaan. Ostin alesta nyt omat mailat. Oon pelannut lainamailoilla tähän asti ja nyt olen täysin vakuuttunut, että harrastus todella jatkuu. Tai olen ollut sitä kyllä alusta asti, mutta on ollut hyvä ensin pelata ja katsella ja kuulostella mitä kaikkea on tarjolla mailojenkin osalta. Osaa sitten hankkia ne paremmin kun ei ihan untuvikkona mene kauppaan. Golf Centerissä oli vielä hyvät tarjoukset, joten mailat ja sateenkestävä bägi lähtivät sieltä mukaan. Kävelyä tulee kyllä kierroksen aikana mukavasti ja erillistä lenkkiä ei paljon tarvitse lähteä enää tekemään. Ja joka kerta oppii jotain uutta, se koukuttaa.Oon käynyt yksin pelaamassa ja samassa porukassa on lähtenyt ennalta tuntemattomia ihmisiä samaan aikaan. Paljon on siis tavannut uusia ihmisiä tämän kesän aikana. Kaikenlaista siinä tulee juteltua kierroksen aikana.


 Flunssa parantui hyvin, mutta keskiviikona tuli sitten vähän takapakkia ja kurkussa on tuntunut taas karhealle. Muuten ei niinkään mitenkään kipeälle eikä olo ole huono, mutta selvästi käsketään hidastamaan tahtia. Siihenhän ei sitten auta muu kuin lepo ja inkiväärishotit. Yöunet on olleet hyviä ja päikkäreitäkin oon ottanut joka päivä. Vartin ja puolen tunnin väliltä. Se riittää. Kun silittää lakanat vielä tuolla silitysvedellä on sinne väliin mukava mennä nukkumaan :)


Inkiväärishoteista on kyselty paljon ja esimerkikisi tässä satsissa on kaksi pussillista inkivääriä (Prismasta sitä pussitettua luomuinkivääriä). Eli aika paljon :) Niiden lisäksi neljä luomusitruunaa. Kuoret pois molemmista ja sitten mehuprässin kautta lasipurkkiin ja jääkaappiin. Jos kurkku on karhea, otan kolme shottia päivässä. Tänään aamulla puristin tuon satsin kaappiin valmiiksi. Inkivääri on kyllä parasta apua niin flunssaan kuin vatsavaivoihinkin. 


Mukavaa torstai-iltaa teille ja mä lähden vielä takaisin töihin vetämään illan toiminnallisen treenin tunnin!

Xo
Hanna

2 kommenttia:

 1. Tuo silitysvesi on niin "hyvää" :) Inkiväärishotit täälläkin käytössä, tekee kyllä hyvää!
  Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee ihanat lakanat kyllä! Tuoksuetikkaa pesukoneeseen ja sitten tällä silitys.. shotteja mennyt kyllä hyvin tänään eikä ole kurkku karhea 🍋🔥

   Poista