Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

9.9.2017

Ruokavinkkiä ja viikonlopun kuulumisia
Eilen oli lepopäivä kokonaan kaikesta liikunnasta. Ohjaamassa kyllä kävin, mutta PT-asiakkaiden kanssa vain näytän liikkeet ja seison vieressä muun aikaa. Olin kyllä ihan puhki viikon jälkeen. Laitettiin illlalla thaimaalaista kanaa, jälkkäriksi paljon jätskiä ja telkkarista Vain Elämää. Ja lasi valkoviiniä. Lapsi auttoi ruuanlaitossa ja on se nopeaa kun kahdestaan tekee. Nukkumaan sitten heti kymppiuutisten jälkeen. 

Tänään oli periaatteessa ihana herätä kymmenen tunnin unien jälkeen. Periaatteessa :) Hyvät unet, eilen tankattu ruokaa kunnolla ja kotikin siivottu. Joku vaan oli käynyt loppuviikosta vaihtamassa mulle kropan. Tuntui niin kankealta, näin jumissa en oo ollut pitkään aikaan. No ei siihen tarvita kun lisää jumppatuntia viikkoon ja pari golffia. Siinä se jumituksen syy. Joten herättyäni inkiväärishotti kurkusta alas ja sitten venyttelemään. Venyttelyn 45 min jälkeen tein vielä vihermehun ja varsinaisen aamupalan. Kankeasta kehosta muuttui hetkessä ihan erilainen, siedettävä versio!

Mehun tein venyttelyn jälkeen. Mehussa oli tänään kurkkua, sitruunaa, limeä, inkivääriä ja omenaa. Aika vakio setti. Nyt täytyy sanoa, että on melkoisen uudestisyntynyt olo. Kyllä sitä vaan pitää kehonhuoltoon käyttää aikaa, ja käytänkin viikossa useita tunteja. Mietin aina miltä keho tuntuisi jos sitä ei huoltaisi lainkaan.. Sellaiselta kuin ennen se joskus oli. Jalat oli ihan tukit ja olo raskas ja hidas. Aineenvaihdunta ei toiminut. 
Oon vähän laiskasti viime aikoina ehkä jaksanut keskittyä blogiin, kun muuta elämää on ollut niin sanotusti niin paljon :) Pakko viime viikonlopun ruokaostoksista mainita kuitenkin mun kalaostokset. Siitä piti kirjoitella jo silloin, mutta jotenkin unohtui. Kävin viime lauantaina Stockan herkusta hakemassa tarjouksesta siikaa. Tein pitkästä aikaa kokonaisen kalan uunissa ja siitä tuli taivaallisen hyvää. Usein kysyn kalatiskillä myös vinkkiä myyjältä, ja monta kertaa olen hyviä vinkkejä saautkin. 

Laitoin kalan sisälle ja viiltoihin oliiviöljyä, sitruunan kuorta, merisuolaa ja timjamia. Sitten uuniin. Kalan kanssa tein tabboulleh-salaattia, mun lempparia. Aiemmassa postauksessa ohje siihen!Koti on siivottu ja parveke myös laitettu syyskuntoon. Luvassa rentoa viikonlopun viettoa. Aamupala on syöty ja nyt nautin sateenropinasta ja kynttilöistä. Mennään pojan kanssa kannustamaan hänen kaveriaan niiden lätkäpeliin. Omia fudistreenejä tai -pelejä ei tänä viikonloppuna ole, joten rauhallinen meininki meillä. Ihanaa viikonloppua!

Xo
Hanna

P.S. Edellinen postaus jäi jakamatta faceen, joten jos missasit sen, käy katsomassa täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti