Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

12.9.2017

Yrittäjän arkea


Toivottavasti teillä on käynnistynyt viikko mukavasti! Mä kotiuduin täällä juuri töistä. Tänään aloitin aamu ysiltä ja lopetin puoli kahdeksalta illalla. Viikon työt alkoi taas sunnuntai-iltana Kumpulasta normaaliin tapaan. Meillä oli kesän vika ulkotunti ja ensimmäinen kerta kun tuli vettä. Intianpuistossa on onneksi suuret puut, joiden alla on hyvä kuulailla sateelta suojassa. Vähän haikein mielin tuli kuulaa viskottua ja tällä viikolla siirrytään vallan sisälle sunnuntain ryhmän kanssa. Hyvin suosi säät tänä kesänä meitä! Hahaa jos niin voi sanoa. Ei siis satanut kertaakaan, ei yhtenäkään sunnuntaina. 
Tällä viikolla alkoi loputkin uudet tunnit. Viime tiistaina Kumpulassa aloitettiin tiistain Kahvakuula goes functional -ryhmän kanssa ja tämän viikon tiistaina alkoi Toukolan Teräksen seniorijumppa. Oli oikein kiva vetää tuntia tädeille, ikähaitari oli kuudestakympistä aina kahdeksaankymmeneen. Uuden musalistankin tein tätä tuntia varten. Tasapainoa ja lihaskuntoa pitää vain harjoittaa, samoin venytellä. Kaikki nuo ominaisuudet kun iän myötä meiltä kaikilta heikkenevät. Ja tämän työn suola onkin juuri se, että on ihan mahtava seurata ihmisten kehitystä. Iästä riippumatta. Aina voi kehittyä ja kuntoaan kohentaa, vaikka ikää olisi jo reippastikin. 

Mutta kun omat työt kiihtyy, saa olla tarkkana että lepoa ja kehonhuoltoa tulee riittävästi. Melkoista hienosäätöä ja tasapainottelua tää kyllä on. Urheilijan elämää.. Aikaisin pitää mennä nukkumaan ja muistaa rauhoittaa arkea. Tämä viikko tuleekin taas olemaan pitkälti työntekoa, lepoa ja syömistä. Tosin aion parina päivänä käydä kyllä golfaamassa. Huomenna on tunti Pro'lle pitkästä aikaa. Sitä odotan tosi paljon! Kivaa viikkoa kaikille! Muistakaa lepo ja kehonhuolto <3 Ja iloinen mieli!

Xo
Hanna

P.S. Päiväaikoja löytyy kalenterista muutamia, jos haluatte työpaikalle varata vielä jumpan tälle syksylle. Tai vaikka jumpan (kahvakuula, oman kehon painolla harjoittelu, pilates, syvävenyttely, toiminnallinen treeni jne...) omalle porukalle. Samoin on vapautunut yhdelle PT-asiakkaalle paikka. Siitä voi kysellä lisää hanna@anttipoika.com tai katsella nettisivuilta www.anttipoika.com valmennuksen erilaisista mahdollisuuksista. Myös parivalmennukset ja kaverivalmennukset ovat tosi suosittuja, sillä yhden hinnalla treenaakin kaksi samanaikaisesti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti