Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

17.9.2017

Viikon tunnelmia


Viikko hujahti taas mieletöntä vauhtia. Töitä töitä ja töitä ja kolme kertaa kävin pelaamassa. Varmaan siihen mennytkin niin paljon aikaa, että blogin päivittäminenkin vähän jäänyt tältä viikolta. Golf on vaan vienyt mut ihan mukanaan. Rakastan ulkoilua ja pelin haastetta. Kun tulee hyviä lyöntejä, ne kantaa pitkälle. Ja huonot unohtuvat. Tää viikko oli kyllä vähän haasteellisempi.. Keskiviikkona olin pron tunnilla. Korjattiin alku- ja loppuasentoa, jota kautta saatiin lyöntiä paremmaksi. Mutta sepä ei ollutkaan enää niin helppoa. Edellisestä kerrasta tunnilla oli liian pitkä aika, ja olin jo omalla tyylilläni ehtinyt lyömään koko kesän. Koska ajoin Pickalaan asti tunnille, teki mieli mennä tottakai pelaamaan sen jälkeen. Ei tietenkään koskaan pitäisi tunnin jälkeen mennä. Ja se oli kyllä yksi pahimmista kierroksista ikinä. Aiemmin olen pelannut täällä Seasidea ja Parkia, Forestia en koskaan. Siitä ei tullut kyllä lemppari. Sitkeästi vaan kiersin 18 reikää loppuun asti ja ajattelin, että seuraava kerta sitten helpompi. Ensimmäiset yhdeksän reikää pelasin toisen naisen kanssa, mutta hän lähti kesken ja jäin yksin. Peli ei kulkenyt kun en saanut ohjeita siirrettyä käytäntöön millään, oli tosi kuuma, mäkiä liikaa, liikaa päällä.. Ja toivoin jo melkein, että tulisi se Pickalan karhu ja söisi mut. No ehkä sitten seuraava kerta olisi helpompi.. Mutta eihän se seuraavakaan helppoa ollut. Tuusulassa kenttä oli litimärkä ja peli ei taaskaan kulkenut. Mietin jo olenko kadottanut koko taidon.. Pelasin kolmen miehen kanssa ja yksi oli ihmeissään mitä mulle oli tapahtunut, kun edellisellä kerralla yhdessä pelatessa peli kulki vähän eri tavalla. Nyt oli kyllä kamalan huono kierros taas. Mutta oli kiva kuitenkin pelata kun seuralaiset tsemppasi ja kannusti aina kun meni välillä hyvin.

Mutta lauantaina se ote alkoi taas löytyä ja oli ihana pelata. Ja hyvässä seurassa vielä perheen parissa. Aurinko paistoi ja oli niin mukava päivä kiertää ja pelata. Kyllä se tästä taas! Ensi viikolla jos parina päivänä pääsisi taas, sitten varmaan on taas ihan kiva pelata jos ote kerran alkaa nyt löytyä. Vaikeinta on hillitä hermonsa ja sitkeästi yrittää tehdä niin kuin on neuvottu. Kun tietää, että pallo lentäisi kyllä vanhallakin tyylillä. Mutta alkaa se uusikin tyyli näköjään vihdoin toimia :)

Illalla kuulatuntia pitämään ja tästä se työviikko taas alkaa. 

4 kommenttia:

 1. Milloin olet aloittanut golf-harrastuksen?
  Itse suoritin greencardin n. kk sitten.
  Rangella on tullut käytyä muutamia kertoja. Kerran 5 väylää harjoittelua ja viime vkolla eka 9 reiän kenttä kierrettyä.
  Voi tuska. Se kiteyttää kaiken...
  Ei tullut laskettua viimesten väylien lyöntejä...
  Toivotonta.
  Nöyryyttä tämä opettaa ja sinnikkyyttä koitellaan. On vaan pakko harjoitella ja paljon...
  Oliko sulla alussa ahdistusta vai edistyitkö mukavasti?
  Onko aloittelevalle golfarille mitään vinkkejä?
  Laji on kyllä koukuttava. Voi jestas...
  Katinka

  VastaaPoista
 2. Mä suoritin green cardin vuonna 2000. Mutta aloitin pelaamisen vasta tänä kesänä. Olen ottanut tunteja Jan Forsellilta Pickalassa ja kierroksia tullut heinäkuun ensimmäisen päivän jälkeen (jolloin siis aloitin) yhteensä 25. Olen pelannut eri kentillä: Tuusulassa, Pickalssa, Gumbölessä, Masterissa, Tapiolassa.. Sen lisäksi on tullut käytyä rangella joitain kertoja. Mutta todellakin oon vaan pelannut ja pelannut.. Ja tasoitus on tippunut 27,5:een kesän aikana. Alussa lyöntejä tuli paljon ja yli kymmenenkin neloselle tai vitoselle. Palloja hukkui ja kärsivällisyyttä kysyttiin. Äkkiä se alkoi kuitenkin kulkea.

  Mun vinkit on a) käy säännöllisesti alussa prolla b) pelaa paljon c) nauti pelaamisesta. Oma pro sanoi tavoitteeksi tälle kesälle mulle, että pitää päästä mahdollisimman paljon pelaamaan ja niin olen tehnyt ja sen myötä tasoitus on nyt laskenut niin kuin pitikin.

  Onneksi on luvassa lämmin syksy ja eka golfmatka on myös varattu syksylle <3

  Tsemppiä ihanan uuden harrastuksen kanssa. Nauti ja pelaa niin paljon kuin mahdollista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä.
   Kynnys on korkea lähteä pelaamaan, kun tekniikka hieman hakusessa.
   Mutta kentällä varmaan oppii parhaiten. Range matto on ihan eri kuin oikeat peliolosuhteet.

   Katinka

   Poista
 3. Jes! Rohkeasti vaan pelaamaan. Siellä sitä oppii. Hyviä pelejä 😊

  VastaaPoista