Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

4.3.2018

Tuuheat ja pitkät ripset luomusti
Kesää kohti mennään ja kesällä näyttävät ripset ovat helpoin tapa kaunistua. Ja mikä ihanampaa kuin saada sellaiset luomuin konstein. Kaikki kaunistavat jutut ovat aina tosi jees, kunhan ne ovat terveellisiä ja mielellään mahdollisimman luomuja. Itselläni on tosi huonoja kokemuksia ripsipidennyksistä sekä ripsiseerumeista. Ripsipidennysten viimeinen huolto taisi olla vuonna 2010 kun lopulta sain niin pahan allergisen reaktion, että silmät turposivat umpeen. Peilikuva oli kuin iltapäivälehden kauhutarinasta. Sitä huoltoa ennen ripsen tyvi ja silmäluomet olivat olleet jo hetken pienessä tulehdustilassa, vaikka pidennyksiin käytettiin "liimaa joka oli tarkoitettu herkille silmille". Sanoohan jo järkikin, että kuka hullu haluaa liimaa silmiinsä.. Mutta minun järkeni ei silloin sanonut yhtikäs mitään, kunnes pahin tapahtui. Sen jälkeen taisin testata muutaman vuoden päästä jotain ripsiseerumia, mutta sain siitäkin allergisen reaktion. Tästä jo opin, enkä sen jälkeen ole koittanut edes haaveilla pidemmistä ripsistä. Hyvät ne ovat nytkin. 

Ostin jokin aika sitten risiiniöljyä, ja olen laittanut sitä tähän asti vain kynsille. Se hoitaa kynsiä ihanasti ja sitä voi käyttää myös hiusten ja päänahan hoitoon. Jälkimmäiseen käytän kuitenkin kookosöljyä joka on litrahinnaltaan huomattavasti edullisempaa. Nyt kevättä kohti mennessä ajattelin kokeilla risiiniöljyä myös ripsiin. Kynnys laittaa mitään ihmeellisiä tuotteita silmän alueelle on suuri, joten olen arastellut tätä jonkin aikaa. Päätin kuitenkin rohkeasti kokeilla. Tuote on kuitenkin luomua ja käytänhän silmiin luonnonkosmetiikkaa: ripsiväriä, rajauskynää ja luomiväriäkin. Ja rohkeasti laitoin tuon kauniin lähikuvankin, jotta näette alkutilanteen. Otan kuukauden kuluttua sitten lopputuloksesta kuvan niin nähdään mitä kuukaudessa on tapahtunut ripisille ja kulmille. 

Risiiniöljyn sanotaan olevan keino saada näyttävät ripset. Ja jos se tapahtuu ilman pelottavia kemikaalimääriä niin mikäs siinä. Risiiniöljy toimii ripsille tehohoitona, sillä se on täynnä erilaisia rasvahappoja, E-vitamiinia sekä proteiinia. Risiiniöljyä levitetään vanupuikolla ripsille ja niiden tyveen iltaisin ja annetaan vaikuttaa yön yli. Tuuheiden ripsien metsästys vaatii säännöllistä, päivittäistä käyttöä. Kuukauden ajan on tarkoitus kokeilla saanko todella tuuheammat ja pidemmät ripset. Kuukauden ajan aion käyttää öljyä myös kulmakarvojen alueelle. Luvassa raporttia siis huhtikuun alussa. 

Ja lopuksi vielä Luonnonkaunis messulippujen voittajat. Onnetar suosi seuraavia:
Katinka
Kirsikka
HennaK
Piiuli

Laitatteko mulle vielä meilillä hanna@anttipoika.com teidän koko nimet, ilmoitan ne sitten eteenpäin. Onnea voittajille!

4 kommenttia:

 1. Kiva nähdä toimiiko tuo öljy. Olen kyllä kuullut ennenkin, että toimisi hyvin. Testaan heti, jos sinulla tämä onnistuu. Itselläni vastaavia kokemuksia ripsienpidennyksistä, allerginen reaktio oli kamala, näytin siltä kuin joku olisi tintannut nyrkillä kumpaankin silmään.
  Onnea arvonnan voittajille ja mukavaa viikonloppua sinulle Hanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös kuullut ja ajattelin kokeilla kun sellaisen kerran olin jo hankkinut :) Katsotaan miten toimii. Joo noi ripsipidennykset on kyllä sellainen juttu mitä en ikinä enää uskalla kokeilla. Sitäpaitsi luonnollinen on aina kauniimpi mun mielestä. Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Pitääkin kokeilla tota, kiitos vinkistä :)
  Ja arvonnasta, ihanaa päästä messuille käymään <3 Laitan viestiä sulle!
  HennaK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että toimii. Ja vaikka ei toimisikaan, niin öljy putsaa erinomaisesti silmämeikit pois. Onnea vielä voitosta <3

   Poista