Personal Trainer Hanna Antti-Poika

Personal Trainer Hanna Antti-Poika

2.3.2018

Weekend vibes
Iski se lopulta minuunkin, jonkinlainen flunssa. Nyt ei siis auta kuin levätä. Inkiväärishotteja menee, hunajaa myös ja teetä varmasti useita pannullisia viikonlopun aikana. Siinä ovat omat flunssan selättämiskeinot. Plus tietysti kehoa ravitseva ruoka ja vitamiinit. Tärkeimpänä kaikesta tietysti uni. 

Tietysti harmittaa ihan vietävästi, että se iski, mutta kai tämä lopulta oli väistämätöntä. Piti lähteä Poriin ja mennä teatteriin ja nähdä ystäviä. Mutta ei voi mitään, sinne pääsee vielä. Koko syksyn olen saanut olla terveenä. Olen hyvävointisena saanut tehdä työt eikä ole tarvinnut perua ohjauksia. Yrittäjälle se tietää aina nimittäin lovea tilipussiin eikä sairauspäiviltä saa palkkaa kun ohjaukset peruuntuu. Tietysti tunnit voi aina siirtää kalenterista varaamalleen lomajaksolle, palkkatöissä taas lomapäiviä ei mene jos tauti iskee ennen lomaa. Juuri siksi suurin motivaatio oman terveyden ylläpitämiseen onkin se, että pääsee töihin kuten on suunnitellut. Tätä en osannut arvostaa palkkatöissä ollessani. Nyt siitä olisi kovin kiitollinen, että voisi vain ilmoittaa töihin että tänään en pääse. Mutta silti kuitenkin jos suurin huolenaihe on flunssa, ovat asiat silloin hyvin <3


Kipeänä on toisaalta myös mukavaa. Kipeänä saa vain olla. Silloin on aikaa katsoa hömppäsarjoja HayU:sta tai lempisarjoja Netflixistä, lukea ja nukkua niin paljon kuin haluaa. Jos siis on sellaisessa kunnossa, että jaksaa näin tehdä. Silloin kun on taas tosi kipeä, ei auta kuin levätä. Tuskinpa tämä influenssaksi äityy, kuume ei huitele kuitenkaan vielä siinä 39 paikkeilla. Viime vuonna sairastettiin lapsen kanssa influenssa samaan aikaan ja siitä jäi myös hyviä muistoja. Miten usein on mahdollisuus lapsen kanssa köllötellä sängyssä useita päiviä putkeen. Jutella, katsoa leffoja, syödä sängyssä ja näiden välissä aina nukkua. Nyt tosin köllöttelen yksinäni kun lapsi on isällään. 

Täällä siis ihastelen auringonpaistetta ikkunasta, aion nukkua paljon, lukea ja ravita kehoa hyvillä ruuilla, smootheilla, mehuilla ja inkiväärishoteilla. Itse asiassa tein eilen (ollessani vielä ok kunnossa) varmuuden vuoksi ruokia ja shottia valmiiksi jääkaappiin. Jos siis kaatuisin sängyn pohjalle enkä jaksaisi kokata. Mun syömiset kuitenkin on sellaisia, että ne vaativat vähän kokkaamista. Tai oikeastaan jääkaapin sisältö vaati sitä :) Eilen olisi ollut nimittäin kaupassakäyntipäivä, joten piti tehdä kaappien antimista nyt sellaisia ruokia mihin löytyi raaka-aineita. Nyt jääkaapin hyllyillä on kulhollinen tabboulleh -salaattia, valmiiksi tehdyt salaattiannokset, paistettua kalaa.. Jos kävisikin lopulta niin että kuume nousee enkä pääse kauppaan hakemaan täyttöä. Onneksi mulla on ihania ystäviä, jotka kyllä pitävät huolen etten pääse nälkää näkemään kun ruoka loppuu kaapista <3

Mutta kuten sanottua, jos suurin huolenaihe on flunssa, ovat asiat todella hyvin. Rauhallista ja ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Xo
HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti